Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin.
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. już Cię widzę na murawie
Skyliner89 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. To w przyszłym sezonie walka o Ekstraklase?
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. To w przyszłym sezonie walka o Ekstraklase? Zawiszę ma przejąć jakiś bogacz (coś ala Cupiał w Wiśle) od nowego sezonu to kto wie
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. To w przyszłym sezonie walka o Ekstraklase? Zawiszę ma przejąć jakiś bogacz (coś ala Cupiał w Wiśle) od nowego sezonu to kto wie im więcej kasy w piłce "tym lepiej" :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. już Cię widzę na murawie musze pamiętać żeby twarz zasłonić
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. już Cię widzę na murawie musze pamiętać żeby twarz zasłonić yebany, kapnę Cię i wyślę twojego avatara :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. już Cię widzę na murawie musze pamiętać żeby twarz zasłonić yebany, kapnę Cię i wyślę twojego avatara :gwizdanie: każdy miesiąc w typerze zaczynasz od -15pkt [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:12_________________________________________________Na Stadionie Narodowym w świetle kamer postępy budowy śledzili już najważniejsi politycy w kraju. Sam stadion miał już trzy wiechy, które powinno się stawiać na zakończenie budowy. Tymczasem najdroższa arena piłkarska na Euro 2012, która pochłonie ponad półtora miliarda złotych, to jedna wielka fuszerka. Schody grożą zawaleniem, trybuny przeciekają, a wczoraj ulewa zalała lożę prezydencką i pomieszczenie na serwery komputerowe. Wstyd i skandal na całą Europę! to co oni wyrabiają w głowie się nie mieści
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z niecierpliwością czekacie na to info to Wam napisze W niedzielę odbędzie się przedostatnia kolejka spotkań w grupie zachodniej II ligi. Zawiszanie będą świętować awans do I ligi, jeśli pokonają na wyjeździe Jarotę Jarocin. już Cię widzę na murawie musze pamiętać żeby twarz zasłonić yebany, kapnę Cię i wyślę twojego avatara :gwizdanie: każdy miesiąc w typerze zaczynasz od -15pkt [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:12_________________________________________________Na Stadionie Narodowym w świetle kamer postępy budowy śledzili już najważniejsi politycy w kraju. Sam stadion miał już trzy wiechy, które powinno się stawiać na zakończenie budowy. Tymczasem najdroższa arena piłkarska na Euro 2012, która pochłonie ponad półtora miliarda złotych, to jedna wielka fuszerka. Schody grożą zawaleniem, trybuny przeciekają, a wczoraj ulewa zalała lożę prezydencką i pomieszczenie na serwery komputerowe. Wstyd i skandal na całą Europę! to co oni wyrabiają w głowie się nie mieści już mi to kiedyś jarko obiecywał
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew: troszkę mi nie szło, bo ostatnio moja żona za mnie obstawiała
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew: troszkę mi nie szło, bo ostatnio moja żona za mnie obstawiała hehe zajrzyj do typera
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew: troszkę mi nie szło, bo ostatnio moja żona za mnie obstawiała hehe zajrzyj do typera jest tak mało meczy, że chyba tego nie odrobię
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew: troszkę mi nie szło, bo ostatnio moja żona za mnie obstawiała hehe zajrzyj do typera jest tak mało meczy, że chyba tego nie odrobię i żonka nie pomoże
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 już mi to kiedyś jarko obiecywał tabelka typera nie kłamie i było cwaniakować :polew: :polew: troszkę mi nie szło, bo ostatnio moja żona za mnie obstawiała hehe zajrzyj do typera jest tak mało meczy, że chyba tego nie odrobię i żonka nie pomoże raczej nie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 już Cię widzę na murawie I z zakazem stadionowym :polew: Zawiszę ma przejąć jakiś bogacz (coś ala Cupiał w Wiśle) od nowego sezonu to kto wie Już raz mieliście bogatego sponsora :naughty:
Skyliner89 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 :polew: :polew: :polew: 2jSE0SoMgJU
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zawiszę ma przejąć jakiś bogacz (coś ala Cupiał w Wiśle) od nowego sezonu to kto wie Już raz mieliście bogatego sponsora :naughty: mówisz o Bońku :?: dał kasa ,potem chciał ją z powrotem i zniknął
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zawiszę ma przejąć jakiś bogacz (coś ala Cupiał w Wiśle) od nowego sezonu to kto wie Już raz mieliście bogatego sponsora :naughty: mówisz o Bońku :?: dał kasa ,potem chciał ją z powrotem i zniknął pozostała praca z młodzieżą tak jak to w moim Ruchu
Rekomendowane odpowiedzi