rex Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 kooorwa Zawisza tylko zremisował a Tychu wygrały 4-0 i ostatnia kolejka zadecyduje o awansie 2.Zawisza 63pkt 3.GKS Tychy 62pkt Byyyyył, bęęęęędzieeeeee, jeeeeeeestttt! Tyski GKS! :decayed: A na poważnie, najlepiej by było gdyby zarówno Zawisza jak i Tyszanie weszli do I ligi. Apropos stadionu Wisły... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Przecież to hokejowa zgoda... Nie mów że na meczach piłki też się wspieracie
rex Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jarko, oczywiście To jest po prostu zgoda - żadna tam tylko hokejowa. W pełni "regularna" Dla przykładu : GKS Tychy - Miedź Legnica - 200 osobowa delegacja Rabinów
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 A Oni do Was też :?: Czy to taka zgoda jak z Sandecją :gwizdanie: Tak pytam bo flagi nigdy nie widziałem, a na hokeju to zupełnie inaczej wyglądało
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 :gwizdanie: http://smerf1946.wrzuta.pl/sr/f/2Go29ZQdiXd
rex Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 A Oni do Was też :?: Czy to taka zgoda jak z Sandecją :gwizdanie: Tak pytam bo flagi nigdy nie widziałem, a na hokeju to zupełnie inaczej wyglądało Jak najbardziej do nas też Szczególnie widocznie byli na starym stadionie. Mecz w mecz byli u nas z faną Na hokeju jest to o tyle co innego, że GKS od lat jest bardzo mocny i zarówno u siebie jak i na wyjeździe prezentują się zacnie
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 :gwizdanie: http://smerf1946.wrzuta.pl/sr/f/2Go29ZQdiXd To jest właśnie takie łączenie zgód ze zgodami... Ten z tym, tamten z wrogiem... Już nie jedni się przez to posypali, ostatnio Korona dostała out od Craxy bo najstarsza zgoda Lecha KSZO ma kosę właśnie z Kielcami... A Oni do Was też :?: Czy to taka zgoda jak z Sandecją :gwizdanie: Tak pytam bo flagi nigdy nie widziałem, a na hokeju to zupełnie inaczej wyglądało Jak najbardziej do nas też Szczególnie widocznie byli na starym stadionie. Mecz w mecz byli u nas z faną Na hokeju jest to o tyle co innego, że GKS od lat jest bardzo mocny i zarówno u siebie jak i na wyjeździe prezentują się zacnie No niestety ja ich nie kojarzę, a jak siedzę na Ośce to w rozmowach o piłce z Ickami temat GKS-u Tychy to jakaś abstrakcja, jedynie właśnie w kontekście hokeja... Na starym obiekcie byłem kilka razy, na nowym na meczu z Arką - w roku odrodzenia Nowej Huty głupoty pt. mecze ekstraklasy na Błoniach jakoś mi nie w głowie Wolę wyjazd Swoich do Mogilan czy Kryspinowa Nie widziałem ich na piłce, dlatego mnie to dziwi że tam pojechaliście. Mniej mnie dziwiała Wasza obecność na ostatnim meczu wyjazdowym w Bełchatowie
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ostatnio posypała się zgoda Zawisza - GKS Jastrzębie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 ostatnio posypała się zgoda Zawisza - GKS Jastrzębie :gwizdanie: To Wy też mieliście z Nimi zgodę
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ostatnio posypała się zgoda Zawisza - GKS Jastrzębie :gwizdanie: To Wy też mieliście z Nimi zgodę mieliśmy.....
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgoda w sumie fajna, niestety się posypała... Raz u Nas stawili sie większą grupą ( ponad 100 osób ) jak graliśmy z FC Wisły z Unią Tarnów...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 patrz Jarku co znalazłem http://www.hppn.pl/liga/kluby/130,Hutnik-Krakow/rywale/67,Zawisza-Bydgoszcz-vs-Hutnik-Krakow
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Hehe pewnie w latach '90 na któryms meczyku byłem... Musiałbym pogrzebać w starych zapiskach, sprawdzić bilety - za malolata sie zbierało
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mecze z lat 90-tych pamiętam za mgłą ,ojciec pewnie kojarzy któryś z meczy [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 22:17_________________________________________________ W minioną niedzielę w Warszawie, w siedzibie Stowarzyszenia Wolnego Słowa odbyło się Walne Zebranie Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców. Reprezentowanych było 18 ekip. Na zjeździe gościli m.in. Jerzy Engel oraz szef K-PZPN i przewodniczący Zespołu ds Kibiców przy PZPN - Eugeniusz Nowak. Głównym tematem obrad był wybór nowych władz OZSK oraz sytuacja na polskich stadionach po majowym finale Pucharu Polski.Nowym prezesem został przedstawiciel Arki Gdynia, ponadto w skład 5 osobowego zarządu weszli kibice Legii Warszawa, Śląska Wrocław, Jagiellonii oraz Zawiszy. Najważniejszą decyzją jest zaangażowanie się w przygotowanie projektu obywatelskiej inicjatywy w sprawie zmian ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych i innych ustaw. Zostanie on przygotowany we współpracy z Fundacją Republikańską. Jeżeli inicjatywa kibiców ma zakończyć się sukcesem, konieczne jest zebranie 100 tys. podpisów. Ich zbieranie rozpocznie się w najbliższych tygodniach. Szczegóły akcji prezentowane będą na stronie www.kibicezabezpieczenstwem.pl, gdzie będzie można pobrać odpowiedni formularz oraz zgłosić swoje pomysły. W swojej ustawie postulujemy powrót rac na stadiony w "modelu duńskim", zakaz sprzedaży alkoholu, zniesienie zakazu klubowego, wprowadzenie obowiązkowej karty kibica. Mamy nadzieję na spotkanie przed nowym sezonem z udziałem PZPN, Ekstraklasy SA, a także strony rządowej.
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Przeglądam stare zapiski i znalazłem nagłówek: "Popczyński się żenił, a Kasperczyk strzelał gole" Motor Lublin - Hutnik Kraków 0-4 Dwie bramki Kasperczyk, to ten sam co wprowadził Podbeskidzie do ekstraklasy
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jutro pożegnalny mecz Ronaldo w reprezentacji Brazylii w meczu przeciwko Rumunii szkoda że w TV nigdzie nie ma więcej info: http://www.ronaldopoland.com/
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Mam tego więcej, jutro wrócę z pracy to poszperam jeszcze
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie, to akurat mam z księgi co od kumpla ( dzisiaj jest Pejsem ) w spadku dostałem Moje wycinki są gdzieś w domu rodzinnym, muszę Sobie je przywieźć.
Skyliner89 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 http://sport.interia.pl/euro-2012/news/gwiazdy-barcy-i-realu-kontra-orly-franza,1650313 Bramkowy wyścig Messiego i Ronaldo - 106 goli w 6 minut 17nIFn2O77s
Rekomendowane odpowiedzi