Gość Damian A4 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Smolarek przesunięty do młodej Ekstraklasy. Ja pierydole
pepik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Smolarek przesunięty do młodej Ekstraklasy. Ja pierydole Nie zgodził się na zamrożenie premii i aut do młodej ...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Smolarek przesunięty do młodej Ekstraklasy. Ja pierydole Nie zgodził się na zamrożenie premii i aut do młodej ... zawsze gwiazdorzył...nie lubie takich typków dobrze Mu tak.....słabo gra poza tym
pepik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Smolarek przesunięty do młodej Ekstraklasy. Ja pierydole Nie zgodził się na zamrożenie premii i aut do młodej ... zawsze gwiazdorzył...nie lubie takich typków dobrze Mu tak.....słabo gra poza tym No tak a jak go przymierzali do Ekstraklasy to dziwił się że nikt mu nie chce dać zarobków takich jak oczekiwał a nie jest wart nawet połowy tego co dostaje :gwizdanie:
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Drugi Sobiech... Ja bym ich jeszcze zrozumiał jakby prezes im naobiecywał złote góry i próbował się teraz z tego wykręcić... Tu jest jednak inaczej. Oni dastali naprawdę dużo za wyjątkowo słabą grę i ja sie teraz nie dziwię Wojciechowskiemu że zmienia system płac... Dał im duzo - nie pomogło, sporo zabierze - może pomoże... Do tego ten system podwajania premii po serii zwyciestw... Czego tam moża chcieć więcej :?: Nie rozumiem tych grajków
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Drugi Sobiech... Ja bym ich jeszcze zrozumiał jakby prezes im naobiecywał złote góry i próbował się teraz z tego wykręcić... Tu jest jednak inaczej. Oni dastali naprawdę dużo za wyjątkowo słabą grę i ja sie teraz nie dziwię Wojciechowskiemu że zmienia system płac... Dał im duzo - nie pomogło, sporo zabierze - może pomoże... Do tego ten system podwajania premii po serii zwyciestw... Czego tam moża chcieć więcej :?: Nie rozumiem tych grajków taki Smolarek to wie, że jest słaby i może dlatego Dziwię się Sobiechowi, niźle się chłopak zapowiada, ale pęd na kasę chyba większy....
pepik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Drugi Sobiech... Ja bym ich jeszcze zrozumiał jakby prezes im naobiecywał złote góry i próbował się teraz z tego wykręcić... Tu jest jednak inaczej. Oni dastali naprawdę dużo za wyjątkowo słabą grę i ja sie teraz nie dziwię Wojciechowskiemu że zmienia system płac... Dał im duzo - nie pomogło, sporo zabierze - może pomoże... Do tego ten system podwajania premii po serii zwyciestw... Czego tam moża chcieć więcej :?: Nie rozumiem tych grajków taki Smolarek to wie, że jest słaby i może dlatego Dziwię się Sobiechowi, niźle się chłopak zapowiada, ale pęd na kasę chyba większy.... Dokładnie Smolarek przekonał się że jednak Ekstraklasa to też dla niego za wysoki poziom a Sobiech? Hmm młody chłopak i myślę że tutaj "sodówka" już zaczęła działać
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zawsze kibicowałem synom znanych piłkarzy... Kontuzjogenny Terlecki czy "niezwykły" talet Domarskiego mnie od tego nie zwiodły. Smolarek się świetnie zapowiadał, szkoda że się gdzieś pogubił... Trza teraz trzymać za Koseckiego bo Szczęsny już jest wygrany
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zawsze kibicowałem synom znanych piłkarzy... Kontuzjogenny Terlecki czy "niezwykły" talet Domarskiego mnie od tego nie zwiodły. Smolarek się świetnie zapowiadał, szkoda że się gdzieś pogubił... Trza teraz trzymać za Koseckiego bo Szczęsny już jest wygrany oby Szczęsnemu wiodło się jak najlepiej
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 a propo Sobiecha: http://www.sport.pl/pilka/1,96012,9861473,Ekstraklasa__Sobiech_dostal_oferte_z_Hannoveru.html
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wole jak ktoś bez znanego tatusia się wybije w dodatku z biedoty .... bo taki co ma znanego bogatego tatusia potem jedynie gwiazdorzy
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wole jak ktoś bez znanego tatusia się wybije w dodatku z biedoty .... bo taki co ma znanego bogatego tatusia potem jedynie gwiazdorzy oglądając mecze Szczęsnego, myślę, że tatuś nie musi go nigdzie "popychać" - po prostu ma chłopak talent
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 a propo Sobiecha: http://www.sport.pl/pilka/1,96012,9861473,Ekstraklasa__Sobiech_dostal_oferte_z_Hannoveru.html Pójdzie jak Klich i skończy jak większość Naszych... Za dwa lata wróci do drużyny walczącej o utrzymanie... Do trójki z BVB jeszcze wiele mu brakuje, a wiadomo ile Piszczek przeszedł zanim doszedł do odpowiedniego poziomu :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wole jak ktoś bez znanego tatusia się wybije w dodatku z biedoty .... bo taki co ma znanego bogatego tatusia potem jedynie gwiazdorzy oglądając mecze Szczęsnego, myślę, że tatuś nie musi go nigdzie "popychać" - po prostu ma chłopak talent poczekajmy aż podrośnie....zresztą język ma już niewyparzony :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wole jak ktoś bez znanego tatusia się wybije w dodatku z biedoty .... bo taki co ma znanego bogatego tatusia potem jedynie gwiazdorzy oglądając mecze Szczęsnego, myślę, że tatuś nie musi go nigdzie "popychać" - po prostu ma chłopak talent poczekajmy aż podrośnie....zresztą język ma już niewyparzony :gwizdanie: przynajmniej ma mocniejszą psychikę i Fabiański
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wole jak ktoś bez znanego tatusia się wybije w dodatku z biedoty .... bo taki co ma znanego bogatego tatusia potem jedynie gwiazdorzy A co ma piernik do wiatraka :?: Popatrz na takiego Łapińskiego. Świetny piłkarz i dopóki go C+ nie "odgrzebał" to gość raczej groszem nie śmierdział, a fajnie jakby odpowiednio karierą syna pokierował bo gość ma naprawdę równo pod sufitem. Równie wysoko cenię Koseckiego za jego wypowiedzi i podejście do życia dlatego mam nadzieję że syn ma sporo talentu po ojcu.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zanudzacie spamujesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi