Skyliner89 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nawet tego nie będę oglądał Ja będe oglądał razem z kolegami. Pizza, chipsy, browarek i dupeczki, a później wyjazd na R22 . Nie wiem dlaczego, ale o wynik jestem spokojny...
pepik Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/polacy-za-granica/adrian-mierzejewski-moze-wrocic-do-polonii-warszaw,1,4789262,wiadomosc.html Mierzejewski może wrócić do Polonii :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Messi sie przebudzil ... wczoraj dawal za***isty pily . Higuain zmarnowal chyba z 3 jego swietne podania na sam na sam , za to Aguero i Di Maria juz strzelali .
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Dzisiaj Chile - Peru o pierwsze miejsce w grupie
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 eeetam z CA Wahan Geworgian w Zawiszy
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Emerytowany reprezentent Polski Może jeszcze Oli by sie załapał
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Oli niech spier.... w ostatnim czasie jeszcze Rafał Leśniewski i Mateusz Rosłoń dołączyli do składu :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Rosłoń, ten z C+ :?: On już podobno tylko maratony biega
rex Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Rosłoń, ten z C+ :?: On już podobno tylko maratony biega Nie Ten z C+ to Marcin
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Ironizowałem synu Abrahama:naughty: :naughty:
rex Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 :kox: Zgoliłem pejsy, a wraz z nimi mądrość odeszła ;( ;(
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 pierwsze spęcie na linii Osuch - kibice Zawiszy Wraz z przejęciem naszego klubu przez nowego właściciela pojawił się w nim prokurent Adam Ziółkowski. Postać ta jest znana naszym kolegom z Miedzynia jako zapalony kibic milicyjnego klubu z ulicy Sportowej(Polonii Bydg.). Wiemy też, że barwy naszego klubu a w szczególności szaliki na szyjach młodych kibiców Zawiszy bardzo mu się nie podobały. Po samym podjęciu pracy w naszym klubie przez tego osobnika widać, że pojęcie honoru to dla niego abstrakcja. Dla kasy zrobi wszystko, jest jak chorągiewka na wietrze, dziś tu, jutro tam. Warto też nadmienić, że startował w ubiegłorocznych wyborach do rady miasta i wspierali go koledzy ze Sportowej. Problem "chorągiewki" został przekazany właścicielowi klubu, ale z jego strony brak jakiejkolwiek reakcji. My, jako kibice, wyciągnęliśmy pomocną dłoń do klubu w kilku kwestiach, lecz druga strona chyba tego nie rozumie, a szkoda. Panie Osuch! ten klub bez kibiców to jak studnia bez wody, więc niech pan to przemyśli, bo jeżeli ten osobnik w klubie pozostanie, naszą współpracę będziemy musieli zakończyć.
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 stanley :polew: lajlajlaj :dance: nowy hymn bojówki
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 lajlajlaj :dance: widzewek w bydgoszczy dobrze to wiedzą....ŁKS ma k*rwe za miedzą !!!!!
pepik Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 lajlajlaj :dance: widzewek w bydgoszczy dobrze to wiedzą....ŁKS ma k*rwe za miedzą !!!!! :bicz3:
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 BTW Rozmawiałem wczoraj z Wojtkiem Grzybem na temat polskich piłkarzy. a Grzyb na to : "piłkarze to są w Hiszpanii, u nas są zawodnicy i kopacze" :polew:
pepik Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 BTW Rozmawiałem wczoraj z Wojtkiem Grzybem na temat polskich piłkarzy. a Grzyb na to : "piłkarze to są w Hiszpanii, u nas są zawodnicy i kopacze" :polew:
Rekomendowane odpowiedzi