Gość -makaveli- Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ten temat powinien się nazywać Barcelona kontra Mośki z Realu ten temat jest o piłce a nie o przereklamowanej Barcelonie
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ten temat powinien się nazywać Barcelona kontra Mośki z Realu ten temat jest o piłce a nie o przereklamowanej Barcelonie true
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 TrueOgre nieźle obstawiłeś mecz USA - Polska
jarko Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 jeszcze pare lat temu jak Farsa paletala sie w srodku tabeli tez tak krzyczales;> CZy wtedy byles kibicem innej druzyny!? Nieobrazaj chlopaku! kibic sukcesu
Tobi_one Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 to się nazywa tzw. sezonowy kibic :gwizdanie: nie mam tutaj nikogo na myśli
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Inter Mediolan ...od 1997 roku (dla wtajemniczonych w tym roku do Interu przeszedł R9)
jarko Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 to się nazywa tzw. sezonowy kibic :gwizdanie: nie mam tutaj nikogo na myśli My tu w KR nazywamy taki objaw kibicem sukcesu - zgadnij dlaczego Inter Mediolan ...od 1997 roku (dla wtajemniczonych w tym roku do Interu przeszedł R9) Pierwsza drużyna jakiej kibicowałem ( oczywiście zagraniczna ) to AC MILAN Oczywiście wówczas to głównie z powodu holenderskiej trójki i wielkiego kunsztu piłkarskiego van Bastena
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 TrueOgre nieźle obstawiłeś mecz USA - Polska każdy inny wynik będzie niespodzianką :decayed:
Tobi_one Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ja od zawsze Man Utd ja również to się nazywa tzw. sezonowy kibic :gwizdanie: nie mam tutaj nikogo na myśli My tu w KR nazywamy taki objaw kibicem sukcesu - zgadnij dlaczego Inter Mediolan ...od 1997 roku (dla wtajemniczonych w tym roku do Interu przeszedł R9) Pierwsza drużyna jakiej kibicowałem ( oczywiście zagraniczna ) to AC MILAN Oczywiście wówczas to głównie z powodu holenderskiej trójki i wielkiego kunsztu piłkarskiego van Bastena hehe dobre nie trudno zgadnąć
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ja od zawsze Man Utd ja również me too
Gość DiM Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 jeszcze pare lat temu jak Farsa paletala sie w srodku tabeli tez tak krzyczales;> CZy wtedy byles kibicem innej druzyny!? Nieobrazaj chlopaku! Ja jej kibicuje odkąd pamiętam. Od 94 roku niezależnie jak jej idzie. A przereklamowany to jest Real
Zmija Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Wiec moze przystopuj z tymi wyzwiskami co? jak jestes kibicem od tylu lat to powinienes wiedziec co to znaczy szacunek do rywala itp. a jak narazie to zachowujesz sie jakbys byl kibicem barcy od 5 miesiecy i mial 14 lat:)
Gość DiM Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Zmija luz...szanuje Real tylko rozpię..-la mnie to że nie potrafią budować drużyny stopniowo tylko nabiorą kredytów i wielki SZAŁ PAL...taka jest prawda i niech mi ktoś powie że nie
Zmija Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 nie no wszystko jest spoko:) DiM nie zaprzecze masz troche racji ale to nie powod zeby rzucac wyzwiskami:) jedni buduja druzyne tak inni maja mniej rozgarniejtych ludzi i inaczej. czego jak czego ale jest taka jedna rzecz ktorej zazdroszcze Barcelonie - szkolka pilkarska wprowadzajaca zawodnikow do 1 druzyny! bo chlopaki z Realu tez sa dobrzy ale juz w INNYCH druzynach:)
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 bo chlopaki z Realu tez sa dobrzy ale juz w INNYCH druzynach:) hmmmm Robben ,Sneider
FAZY Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 bo chlopaki z Realu tez sa dobrzy ale juz w INNYCH druzynach:) hmmmm Robben ,Sneider oni ,akurat nie sa wychowankami Realu
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 bo chlopaki z Realu tez sa dobrzy ale juz w INNYCH druzynach:) hmmmm Robben ,Sneider oni ,akurat nie sa wychowankami Realu nie chodzi o wychowanków ale o "wielkie niewypalone transfery" Realu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi