Gość -makaveli- Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 co za zj** http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q0Up8t7LbNI#at=19[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 20:18_________________________________________________ http://babol.pl/kat,1025465,title,Czy-to-potwor-Nie-to-legenda-futbolu,wid,13628360,wiadomosc.html?ticaid=6cbcc
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Ten Wasz hicior, a słyszałem go na żywo, byłby fajny gdyby... W pewnym momencie śpiewacie tak: "wyborowa i nóź to Nasz znak", co raczej dumy Wam nie przynosi Zgoda, ale cóż, taka pieśń i taka poniekąd prawda. Wiem. Słyszę z jakim zaangażowaniem to śpiewają
rex Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 śpiewają Ekhm - ja tam byłem Nota bene - razem z Żoną
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Na meczu z Arką A reszta to na pijackich imprezach osiedlowych Ulubiona zwrotka
rex Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Jarko, czy mi się wydaje, czy Ty masz więcej kumpli Pasiaków niż innej wiary ?
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Kiedyś wiekszość z nich na SS jeździła :gwizdanie: Ale tak, często imprezuje na Oświecenia i większość moich dobrych znajomych jest pasiasta A tak na poważnie to nie wybieram kumpli wedle wiary kibicowskiej, ważne że zawsze dobrze sie rozumiemy edycja Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:18 Jakby kogoś interesowało jak się klub buduje :gwizdanie: http://www15.zippyshare.com/v/35372189/file.html Trochę Gliksmana fantazja ponosi, ale jest okey
rex Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Kiedyś wiekszość z nich na SS jeździła :gwizdanie: Ale tak, często imprezuje na Oświecenia i większość moich dobrych znajomych jest pasiasta A tak na poważnie to nie wybieram kumpli wedle wiary kibicowskiej, ważne że zawsze dobrze sie rozumiemy Wiem jak jest :gwizdanie: Właśnie zauważyłem, że Twoje ogólne nastawienie do Cracovii jest na pewno bardziej pozytywne niż do Wisły. Zaraz posłucham Giksmana, chociaż początek z Barceloną niezły
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Na Wiśle też kilka razy byłem :gwizdanie: Zaraz posłucham Giksmana, chociaż początek z Barceloną niezły Ciekawe czy Inspektor jest socios Barcy ( no teraz to już mi chyba jebnie )
rex Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie wiem, ale myślę, że jak posłucha tej rozmowy, to zostanie Waszym W końcu model najlepszy - kataloński
rex Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Fajna ta rozmowa. Rzeczowa, na luzie - Jakie w ogóle oczekiwania co do nadchodzącego sezonu? Walka o awans :naughty: ?
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Rządzi Nami kasa i tym sie cały czas musimy sugerować... Ograniczony budźet robi swoje... Całe szczęście liga wyżej to ten sam region i koszta są takie same, jak awansujesz na szczebel centralny ( II liga ) to wówczas robi się drogo... W tym sezonie jasno i zdecydowanie ( na walnym Przytuła o tym nawet mówił ) gramy o awans... Plan dalej jest taki, żeby lige wyżej ogrywać juniorów i dalej budować druzynę szukając sponsora aby w końcu zaatakować ligę najpierw II a później I Wedle zasady powoli a konkretnie i bez długów:rolleyes:
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Karty socios jeszcze nie mam. Trudno dostac ale kwity zlozylem dupq
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Jarko niezłe podwieszenie :good: taaaa dobry miał pomysł :gwizdanie:
rex Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Karty socios jeszcze nie mam. Trudno dostac ale kwity zlozylem dupq No to respect
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Karty socios jeszcze nie mam. Trudno dostac ale kwity zlozylem dupq jeszcze zmień obywatelstwo
jarko Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Karty socios jeszcze nie mam. Trudno dostac ale kwity zlozylem dupq No to respect Pewnie rano się rejstrował
rex Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Karty socios jeszcze nie mam. Trudno dostac ale kwity zlozylem dupq No to respect Pewnie rano się rejstrował Jesteś okrutny
Rekomendowane odpowiedzi