Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle, że kibicuję każdej polskiej drużynie grającej w pucharach i nie ma znaczenia czy to Cracovia, Legia czy Wrocław :good: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 19:57_________________________________________________i' love this game :drunk:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 19:58_________________________________________________jadę po piwko trzymać kciuki :>[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 19:59_________________________________________________jest Melikson w pierwszym !

:good::hi::oklaski:

Im dłużej polskie kluby grają w europejskich pucharach LM czy LE tym lepiej dla polskiej piłki.

Do Legii przeszedł niedawno Ljuboja. Do Polonii może przejdzie Mateja Kezman. Rośnie prestiż i siła ligi itp. i to automatycznie przenosi się na reprezentacje. Coś czuje, że sezon 2011/2012 może być przełomowy dla polskiej piłki :hi:.

Opublikowano

Jeblem z krzesła :polew:

Wspaniale Damianku. Prawdę napisałem :hi:.

Opublikowano

Co on zrobił ? :wallbash:

Opublikowano

Będzie ciężko... :gwizdanie:

Opublikowano

mam wrażenie, że piłkarze Apoelu biegają 2x szybciej :gwizdanie:

Opublikowano

A co oni z Barceloną grają??? :facepalm:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:19_________________________________________________Poprostu wstyd :thumbdown:

Opublikowano

Masakrycznie to wygląda. Oddychają rękawami a biegają chyba po bagnie

Opublikowano
:facepalm: :facepalm: :facepalm: jak nie dostaną jakiegoś kopa w przerwie to skończy się blamażem
Opublikowano

Tu jest potrzebny jakiś cud...

Opublikowano

woda z Lichenia podobno czyni cuda :wink4:

Opublikowano

Myślisz że w tych manierkach właśnie taką wodę popijają :naughty:

Opublikowano

Myślisz że w tych manierkach właśnie taką wodę popijają :naughty:

bardzo by im się przydała, a do tego np jakiś porządny opad deszczu :decayed:

Opublikowano

Cud to będzie jak dotrwają do karnych :gwizdanie: a najpierw do dogrywki :facepalm:

Opublikowano

:polew::good:

A ja myślę że nasi wygrają :decayed:

Opublikowano

Cud to będzie jak dotrwają do karnych :gwizdanie: a najpierw do dogrywki :facepalm:

jak tak ma wyglądać ich gra w LM to nie wiem czy chcę aby awansowali :gwizdanie:

Opublikowano

żenująca gra Wisły....jak maja zamiar tak grać w LM to lepiej niech przegrają bo mniejszy wstyd będzie. Lech zagrałby znacznie lepiej a przede wszystkim ofensywniej co pokazał w zeszłym roku :)

Opublikowano

50min, a wiślaćy oddychają rękawami :cool1:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:53_________________________________________________po meczu :gwizdanie: