jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Od kiedy River Plate spadło liga Argentyńska jest mało ciekawa... Ale Brazyliska z Neymarem i Ronaldinhio
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Od kiedy River Plate spadło liga Argentyńska jest mało ciekawa... Ale Brazyliska z Neymarem i Ronaldinhio Jako, że w tym roku nie będzie Superclasico, ja czekam na derby Avellanedy, tj. Racing - Independiente Albo w Brazylii Fla-Flu. Dla samego widowiska bardziej niż meczu jako takiego.
lukaszk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jeszcze derby Sao Paulo można wpisać do grafika (São Paulo – Corínthians)
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jeszcze derby Sao Paulo można wpisać do grafika (São Paulo – Corínthians) O widzisz, fakt. Ja jednak zdecydowanie wolę klimat argentyński i nr 1 jak na moje w tym roku na kontynencie płd amerykańskim będą właśnie derby Avellanedy.
Gość mmcv Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak najbardziej :naughty: Żeby chociaż do finału pucharu króla dotarli żeby Real o superpuchar nie musiał grać ze swoimi rezerwami mowisz o tym Realu, ktory sie 6tyg do SuperPucharu przygotowywal grajac w najmocniejszym skladzie :naughty: ? Ten sam co zremisowal u siebie z wakacyjna Barcelona i zygajacym Messim ?? :mysli: jesli tak to powodzenia zycze :rolleyes: :polew: Moze i ten Real jest najlepszy (jak to mowi Mou , nigdy nie mial tak silnej druzyny) ale ta Barcelona jest najlepsza w histori
Janekx Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Taaa a Barca jest ciągle na 70-80%. Będzie koniec sezonu - przegrają wszystko - ale to tylko dlatego że są dopiero na 90% i Messi jeszcze nie doszedł do siebie Prawda jest taka, że w tym sezonie gdyby nie mega fart przerąbali by zarówno z Realem jak i z Porto. No ale właściwe rozgrywki się dopiero zaczną
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Poźyjemy, zobaczymy Madritysty
Cuber Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Prawda jest taka, że w tym sezonie gdyby nie mega fart przerąbali by zarówno z Realem jak i z Porto. Chyba oglądaliśmy różne mecze skoro Barca ma wiecznie farta :gwizdanie: Fakt Real zagrał u Siebie z Barcą fajnie ale co pokazał na Nou Camp? Jedna bramka powiedzmy po jakimś rykoszecie i jeszcze Kryśka na małeym spalonym, druga po zamieszaniu w polu karnym ..... a jakie bramki strzeliła Barca hmmm chyba wszyscy widzieli . Wczoraj fartem wygrali :shocked: no tak Zawsze mają farta i się ślizgają
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 I tak będzie zawsze...głupie pierdolleniie. Fartem jest że Barca zdobyła 12te trofeum w ciągu 3 lat? Po prostu nie możecie się z tym pogodzić i tak piszecie, zamiast pisać takie brednie lepiej zarejestrucie się ma forum Realu i spiskujcię dalej jak to Messi bierze koxy bo takowe coś ostatnio tam wyczytalem
Janekx Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No na pewno Real zagrał lepiej na wyjeździe niż Barca na SB Chodzi mi tylko o to, że jak Barcelona gra gorzej to od razu jest gadanie że grają na 70%, po prostu grają w tym sezonie gorzej i tyle. Zobaczymy co pokażą w pierwszych kolejkach ligowych.
Gość mmcv Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No na pewno Real zagrał lepiej na wyjeździe niż Barca na SB Chodzi mi tylko o to, że jak Barcelona gra gorzej to od razu jest gadanie że grają na 70%, po prostu grają w tym sezonie gorzej i tyle. Zobaczymy co pokażą w pierwszych kolejkach ligowych. sorry ale nie moge Cie czytac... i nie dlatego ze kibicuje Barcelonie, ale dlatego ze chyba nie masz pojecia co wypisujesz... Jakby Real zagral lepiej na wyjezdzie to by ten mecz wygral (a nie przegral, bo nawet nie zremisowal), strzelil dwie przypadkowe bramki bo obroncy nie wyczyscili pola (trudno sie dziwic jak nei byli to nominalni obroncy). Bramki jakie Real zdobyl byly bardziej fartowne niz te "farty" Barcelony na wyjezdzie. Wczoraj Barcelona wygrala fartem z PORTO ?????? :shocked: Chlopie , z calym szacunkiem ale SMOKI nie mieli ani jednej 100% sytuacji na zdobycie bramki , mimo ze nie grala PARA DWOCH PODSTAWOWYCH STOPEROW !!!!. Moze Barcelona miala slabsze momenty gry ale zobacz jak oni wyprowadzaja pilke w sytuacji gdzie jest ich 4na 4 pod polem karnym (SWOIM) , a jak gra Real i jak gralo Porto ... diagonalna w przod i ogien , bo pressing Barcelony jest tak dobry ze kazda druzyna boi sie wyprowadzic pilke przymujac ich na klate. Zobacz druga Bramke w tym meczu (bo pierwsza to wiadomo prezent). Ogladam ten zespol w kazdym meczu , wiem na co ich stac. W 3 lata 12 z 15 mozliwych tytulow(w tym 2LM i 3 razy z rzedu LaLiga) , ktory inny zespol tego dokonal ?? Janekx pogadamy w marcu/kwietniu jak beda 1/4 LM . Mialem nie pisac tu o Barcelonie, bo grono AntyBarca jest jak wiadomo (gdzie sukces tam i wrogowie) sporawe , ale niektorym sie wydaje ze FCB jedzie na farcie bo nikt ich nie moze od 3 lat powstrzymac :gwizdanie: :gwizdanie: . Mysle ze jesli ktokolwiek ich powstrzyma to Real Mou , tyle ze oni maja juz takie kompleksy na punkcie Katalonczykow ze jak wychodza na murawe to chca im oczy wydlubac zamiast grac tak jak chocby wczoraj PORTO - czysto bez chamstwa(poza faulem na czerwien na Masche) , widac bylo ze sie goscie szanuja a nie leca na zlamanie nogi , i zoranie po achillesie(chyba kazdy wie jak to boli )
Janekx Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No ale tu już mi wciskasz coś czego nigdy nie powiedziałem. Nigdy nie mówiłem że Barca jechała zeszły sezon na farcie Właśnie w zeszłym sezonie grali ładną piłkę ale w tym jak na razie nie mogą złapać swojego rytmu. Sam Messi też już od Copa America nie gra najlepiej. Pierwsza bramka na SB w superpucharze nie powiem, że farciarska - ale to był tylko jeden przebłysk Villi. Druga też kompletnie z d*py wyszła, podczas gdy Real mógł kilka razy coś ustrzelić. Co do Porto to już w pierwszej połowie mieli co najmniej dwie dogodne sytuacje bramkowe, a gol padł po tym jak obrońca podał Messiemu piłkę - to nie jest fart? ile razy się takie coś zdarzyło w zeszłym sezonie Porto? Raz? zero?
lukaszk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dajcie spokój choć Messiemu, i nie porównujcie go do Cristiano przypadkiem. Chłopak gra na full poziomie już ze cztery lata pewnie. Każdy ma spadek formy czy inne tam swoje fazki ciekawe gdzie był Zidane czy inny magik grajek w jego wieku, jedyny minus Messiego to brak sukcesów w reprezentacji, ale na to ma czas, przecież jeszcze jest bardzo młody jak na piłkarza nie? Forza Milan!!! :> na temat Barcy to ja powiem tylko tyle że spełniło się moje marzenie o losowaniu LM, wreszcie jakaś godna ekipa
Kamyk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był podobno ostrzą sobie zęby na Stanleya nie dadzą rady chyba, że znów ten Messi stanley ty się chopie rozumiesz nie denerwuj ja nie myślałem, że na Ciebie jako tako, a bardziej na ....
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 [Z]etka liderem w I lidze
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był podobno ostrzą sobie zęby na Stanleya nie dadzą rady chyba, że znów ten Messi stanley ty się chopie rozumiesz nie denerwuj ja nie myślałem, że na Ciebie jako tako, a bardziej na .... [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 19:57_________________________________________________ [Z]etka liderem w I lidze Myślisz, że awansują? ale tak szczerze :gwizdanie: Wiem, że jeszcze sporo kolejek do końca....
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale klimacik Ja wiem skąd te emocje u Barsiaków... Czują stres Forza Milan!!! :> Gdybyś jeszcze tylko nie był za R22 to... :naughty:
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale klimacik Ja wiem skąd te emocje u Barsiaków... Czują stres Forza Milan!!! :> Gdybyś jeszcze tylko nie był za R22 to... :naughty: hehe BTW Jarko, mam kumpla z Mysłowic, który jeździ na kilka meczy/meczów AC Milan w sezonie. Ostatnio z nim gadałem i pomimo, że nie jestem fanem Milanu, może przejadę się z nim na deRby Mediolanu. Podobno psie pieniądze, a atmosfera :kox:
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wiceprezes Hutnika jest wielkim fanem Milanu, często bywa na meczach
Rekomendowane odpowiedzi