Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Transfery teoretycznie Juve zrobiło dobre, a nawet bardzo dobre.

Vidal - to będzie absolutnie jeden z najlepszych Defensywnych Pomocników na świecie. Jeśli już nim nie jest.

Lichtsteiner i Ziegler - bardzo solidni boczni obrońcy. Zdecydowane wzmocnienie, chociaż czytałem, że Ziegler nie przekonał za bardzo do siebie Contego.

Estigarribia na Copa America tak woził Daniego Alvesa, że masakra.

Elia ma potencjał na czołowego skrzydłowego Europy.

Wątpliwości mam co do Vucinica i Pirlo.

Co nie zmienia faktu, że we Włoszech tylko Milan! :)

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znakomite podsumowanie całej dyskusji :good:

Opublikowano

Znakomite podsumowanie całej dyskusji :good:

Milan powiadasz

Wyjdą z grupy w LM ???

Pewnie drugie miejsce się da się zająć ?

Opublikowano

Wyjdą z pierwszego miejsca :naughty:

Opublikowano

Wyjdą z pierwszego miejsca :naughty:

jarko, czyś ty :drunk: ????

Opublikowano

Milan wyjdzie z grupy spokojnie ale z 2giego miejsca :cool1:

Vidal - to będzie absolutnie jeden z najlepszych Defensywnych Pomocników na świecie. Jeśli już nim nie jest.

:polew: :polew: :polew: :polew: no najlepszy jest ... z pewnoscia :decayed:

Wiesz o ilu juz takich najlepszych na swiecie slyszalem? a sie potem okazuje ze koles pogra dobrze 1 sezon i na tym sie konczy :> .

Gość -makaveli-
Opublikowano

-makaveli- pochwal się kogo Z chce sprowadzić do ataku :?: :read:

wiem że już kupili :gwizdanie:
Nowym piłkarzem bydgoskiego Zawiszy został ostatnio testowany w klubie, były napastnik Dolcana Ząbki jak i Górnika Zabrze Tomasz Chałas.
[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 10:33_________________________________________________http://www.magazynpilkarski.pl/pilka-nozna/105531-w-lechu-ich-nie-chca-trafia-do-zawiszy.html
Opublikowano

jak AcM nikogo dziś nie dokupi to dopa blada z tego będzie, a Juve niech odda Pirlo. Jak można takiego chopa się pozbyć ! wiadomo chodzi o ojro, ale toż to symbol klubu i i cały czas trzyma poziom. Ja wieże w Cassano, zawsze chciałem żeby grał u nas, niech się w końcu przebudzi facet, widziałbym jeszcze Balotelliego. :facepalm: , po co trzymać takich drwali jak Ambro czy Gattuso

Opublikowano

jak AcM nikogo dziś nie dokupi to dopa blada z tego będzie, a Juve niech odda Pirlo. Jak można takiego chopa się pozbyć ! wiadomo chodzi o ojro, ale toż to symbol klubu i i cały czas trzyma poziom. Ja wieże w Cassano, zawsze chciałem żeby grał u nas, niech się w końcu przebudzi facet, widziałbym jeszcze Balotelliego. :facepalm: , po co trzymać takich drwali jak Ambro czy Gattuso

masz na myśli tego półgłówka z Man City ? :polew:

Opublikowano

:good: tego właśnie, koleś przypadł mi do gustu :kox: wiem że kiedyś będzie najlepszy, i mam nadzieję że będzie to już w AcM

cyt.:" Być może czeka nas zaskakująca wymiana zawodników na linii Mediolan-Turyn. Przedmiotem tej transakcji mają stać się Daniele Bonera i Amauri " http://www.acmilan.com.pl/?id=20170

Opublikowano

:good: tego właśnie, koleś przypadł mi do gustu :kox:

cyt.:" Być może czeka nas zaskakująca wymiana zawodników na linii Mediolan-Turyn. Przedmiotem tej transakcji mają stać się Daniele Bonera i Amauri " http://www.acmilan.com.pl/?id=20170

ten koleś może czasem potrafi strzelić bramkę, ale w życiu bym takiego półgłówka nie chciał w drużynie :gwizdanie:

Opublikowano

tez jestem zly ze zalowali kasy zarowno na Aguero jak i Rossiego bo to sa pilkarze najwyzszej klasy i do tego mlodzi,Conte mnie strasznie denerwuje ta jego wizja zespolu :wallbash: Bastos pilkarz znany i b.dobry i chcial do nas przyjsc ale nie Conte go nie chce,czasem mam wrazenie ze on zrobil transfery takie chyba jak chcial zrobic w Sienie :blink: Who The f*ck is Giaccherini??

zapomniales dodac na plus wykupienie Matriego :wink4: ale po hu... wykupili Motte? :blink: Storari jak broni to broni b.dobrze a Buffon nie moze odnalezc dawnej formy,tak samo bylo z Del Piero jak wrocil po pol roku to juz nie byl on...mam nadzieje ze nie bedzie tak z F Q

Zapomniałem o Matrim, który się sprawdził w Juve

oc16dLwTDiQ

akcja Vidal -> Matri :naughty::decayed:.

Trzeba mieć nadzieje, żeby Fabio Q wrócił do formy z przed kontuzji :).

Juve też mógł kupić Honde. Bardzo dobry piłkarz, który wyrażał chęć przejścia do Juve, ale Conte go nie widział w Juve.

Conte za bardzo eksperymentuje z taktyką... Sam nie wie czego chce. W Juve przydał by się taki Guus Hiddink albo nawet Dan Petrescu, który już trenował Wisłę Kraków. Piłkarze mieli ostry zapierdziel na treningach. Nie podobało im się to. Poszli się poskarżyć Cupiałowi i go zwolnili..., a później awansował z Unirei Urziceni do Ligi Mistrzów :kox::naughty:.

Krasić zapowiadał się na godnego następce Pavla Nedveda, a teraz gra bardzo słabo... Jedynie z wyglądu jest do niego podobny.

L. Bonucci bardzo nie pewnie. Robi głupie błędy w obroni. Dzisiaj ostatni dzień mercato. Może jeszcze ktoś przyjdzie... :hi:.

Opublikowano

Wiesz o ilu juz takich najlepszych na swiecie slyszalem? a sie potem okazuje ze koles pogra dobrze 1 sezon i na tym sie konczy :> .

Czy widziałeś go chociaż raz?

Wiesz w ogóle jakiej on jest narodowości, bez szukania w googlu?

Wiesz gdzie grał wcześniej?

Razem z Sissoko z Tuluzy, Rodwellem z Evertonu za rok-dwa to będzie absolutna czołówka Def. Pomocników na świecie.

Ale co ja Ci będę tłumaczył. Pewnie po raz pierwszy czytasz takie nazwiska...

Zobaczymy gdzie za ten rok, dwa będzie Vidal i może sobie przypomnisz, to, co tu pisałem.

Opublikowano

Razem z Sissoko z Tuluzy, Rodwellem z Evertonu za rok-dwa to będzie absolutna czołówka Def. Pomocników na świecie.

Zobaczymy gdzie za ten rok, dwa będzie Vidal i może sobie przypomnisz, to, co tu pisałem.

:good:

polecam zagrać w FM'a dla lepszego poznania rynku kopania :>

Opublikowano

:gwizdanie: Pozyjemy zobaczymy , moze bedzie najlepszy a moze bedzie jak 90% tych najlepszych co co roku maja byc na szczycie . :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:good:

polecam zagrać w FM'a dla lepszego poznania rynku kopania :>

FM to jedno.

Druga kwestia to generalne zainteresowanie piłką w stopniu trochę rozleglejszym niż Barcelona/Real lub Wisła/Legia/Lech.

A trzecia to oglądanie dużej ilości meczy i czytanie neta, nie tylko tego polskiego.[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 13:03_________________________________________________Do Arsenalu ma się przenieść M'Vila - kolejny chłopak, który ma szansę grać na poziomie Vieiry za jego najlepszych lat.

Pewnie taki też ma pomysł Wenger na niego.