Gość Damian A4 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zawisza po 7 kolejkach ponownie liderem I ligi To nie moze być prawdą
lukaszk Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 :gwizdanie: http://sport.newsweek.pl/pilkarska-szkolka-barcelony-w-warszawie,81622,1,1.html
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zawisza po 7 kolejkach ponownie liderem I ligi To nie moze być prawdą a jednak
Skyliner89 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 :gwizdanie: Widać różnice w wyszkoleniu... :gwizdanie:
jacekm Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zawisza po 7 kolejkach ponownie liderem I ligi To nie moze być prawdą a jednak Pogoń na 2 :>
stanley Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zawisza po 7 kolejkach ponownie liderem I ligi To nie moze być prawdą a jednak Pogoń na 2 :> gieksa druga od końca
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Arka jak słabiutko :gwizdanie: Po Zawiszy to drugi klub, który zmienił praktycznie cały skład... Tam jednak dobry trener póki co nie pomógł... Ciekawe czy się jeszcze podniosą
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Arka była uważana razem z Wartą za pewniaków.....
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 No i w dalszym ciągu mają jeszcze szansę awansować
jacekm Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Arka była uważana razem z Wartą za pewniaków..... Nie ma co przewidywać bo to zwykłe wróżby. ( trza zapiąć VAG-a ) Do końca jeszcze duuużo kolejek. Zobaczymy po kilku wiosennych kolejkach co i jak
lukaszk Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 mnie gieksy szkoda trochę :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 mnie gieksy szkoda trochę :gwizdanie: mi też [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 22:20_________________________________________________ mnie gieksy szkoda trochę :gwizdanie: BTW Te twoje spalanie w profilu, to tak na serio ?
lukaszk Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 powinna być tam t - mo[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 22:21_________________________________________________8 trasa, 12 miasto tak średnio w piątek serie a rusza
stanley Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 powinna być tam t - mo[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 22:21_________________________________________________8 trasa, 12 miasto tak średnio w piątek serie a rusza jak od mojego ojca toyota 2.0. Myślę, czy by w typerze nie wprowadzić czegoś takiego, że typujemy 3 pierwsze miejsca z kilku ciekawszych lig + ew zespoły do spadku. Tylko, że do rozstrzygnięcia w uj czasu
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Zdecydowanie bardziej bym wolał w ekstraklasie Gieksę jak jakieś wynalazki typu Piast, Polonia czy teraz Podbeskidzie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zdecydowanie bardziej bym wolał w ekstraklasie Gieksę jak jakieś wynalazki typu Piast, Polonia czy teraz Podbeskidzie :gwizdanie: prawda pod względem opraw - zawsze w czołówce, w PL :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Niemniej jednak ekstraklasa Nam "normalnieje" powoli po kilku latach... Już tylko Podbeskidzie i Bełchatów zostały co odstają... Reszta ekip jak nie kibicowsko to sportowo ( Polonia ) nadrabia. Oby tylko Nieciecza nie awansowala :gwizdanie: I liga już też mocna piłkarsko i ciekawa kibicowsko. Wiadomo, kilka śtrucli jest, ale pomału też dojdą do czegoś konkretnego
stanley Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Niemniej jednak ekstraklasa Nam "normalnieje" powoli po kilku latach... Już tylko Podbeskidzie i Bełchatów zostały co odstają... Reszta ekip jak nie kibicowsko to sportowo ( Polonia ) nadrabia. Oby tylko Nieciecza nie awansowala :gwizdanie: I liga już też mocna piłkarsko i ciekawa kibicowsko. Wiadomo, kilka śtrucli jest, ale pomału też dojdą do czegoś konkretnego aż mi się przypomniały czasy : Sokoła Pniewy, Groclinu, Amica W, Świt Nowy Dwór, KSZO, było trochę tych "klubów"
lukaszk Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 U nas w Polsce wystarczy że jakiś klubik dostanie zamożnego sponsora, sprowadzi kilku niechcianych w innych klubach, i już biją się o ekstraklasę. A to powinno być od podstaw robione, szkółka, zaplecze, stadion prawdziwe inwestycje a nie tylko pokazać się zareklamować ehh ale to już wiadomo... trenerów zwalnia się po roku... itd. itp [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 23:02_________________________________________________
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Nieciecza, Stróże, Łęczna, Ząbki, Polkowice - kibicowsko kiszka straszna... Świnoujście też bez rewelacji... Grudziąc, Elbląg dla mnie są anonimowe, ale widać po frekwncji że coś się tam dzieje A w drugiej lidze takie potęgi jak Częstochowa, Tychy, Sosnowiec, Lublin, Rzeszów, Ostrowiec :gwizdanie: Zaskakują Siedlce i Chojnice frekwencją, a ligę wyżej pchają się takie "potęgi jak Brzesko czy Bytów w autokarze Barcy
Rekomendowane odpowiedzi