rex Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Wisła w Poznaniu zdecydowanie lepiej się prezentowała :gwizdanie: To fakt. Patrząc na mecz Wisły i Legii mam nieodparte wrażenie, że nasze drużyny nie są w stanie grać na maximum co 3-4 dni. Pokazał to Lech w zeszłym sezonie - pokaże to pewnie i Wisła oraz Legia. Z tymże podejrzewam, że Legia bardziej skupi się na Europie a Wisła na lidze. Tak czy siak nic z tego nie wyjdzie Jak widzisz, staram się być obiektywny, pomimo mojej niekrytej niechęci wobec Wisły. Generalnie, sądzę, że Wisła zajmie w swojej grupie ostatnie miejsce (możliwe nawet, że u siebie zremisuje z Fulham i wygra z OB w Danii), a Legia przy odrobinie szczęścia zajmie 3cią lokatę.
jarko Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Nie ma co przesadzać z tym pogromem. Ja wiem że to nie mecz z Realem i wynik to nie 6-0, ale w normalnych meczach i o taką stawkę i na własnym stadionie wynik 1-3 można uznać za pogrom Obronę trzeba będzie wzmocnić w okienku zimowym... Kupować, kupować, kupować i ciągle kupować... A Cupiał frajer niech kase daje... Ciągle mieszacie obrońcami, tam non stop są jakieś zmiany... Macie tam dobrych pilkarzy, ale wydaje mi się że oni tak do końca jeszcze dobrze na boisku się nie rozumieją... Nie uzupełniają się, nie ma dobrej asekuracji...
Skyliner89 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Po stracie kontrowersyjnej bramki na 1:2 Wisła się załamała..., a tak kur nie powinno być. Tylko grać do końca...
jacekm Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Nie ma co przesadzać z tym pogromem. Ja wiem że to nie mecz z Realem i wynik to nie 6-0, ale w normalnych meczach i o taką stawkę i na własnym stadionie wynik 1-3 można uznać za pogrom Pogrom to nie tylko wynik ale też gra, która doprowadziła do tego wyniku. Nie można powiedzieć, patrząc na całe spotkanie, że Wisła została rozgromiona.
jarko Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Nie ma co przesadzać z tym pogromem. Ja wiem że to nie mecz z Realem i wynik to nie 6-0, ale w normalnych meczach i o taką stawkę i na własnym stadionie wynik 1-3 można uznać za pogrom Pogrom to nie tylko wynik ale też gra, która doprowadziła do tego wyniku. Nie można powiedzieć, patrząc na całe spotkanie, że Wisła została rozgromiona. No dobra, została srogo skarcona
rex Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Nie ma co przesadzać z tym pogromem. Ja wiem że to nie mecz z Realem i wynik to nie 6-0, ale w normalnych meczach i o taką stawkę i na własnym stadionie wynik 1-3 można uznać za pogrom Pogrom to nie tylko wynik ale też gra, która doprowadziła do tego wyniku. Nie można powiedzieć, patrząc na całe spotkanie, że Wisła została rozgromiona. Zgadzam się. Duńczycy byli troszkę lepsi. Tylko i aż tyle. Taki mamy po prostu poziom piłki.
jarko Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Taki mamy po prostu poziom piłki. A ja myślę że zagrali poniżej swojego poziomu i są lepszą drużyną od Duńczyków. Jakby Biton wykorzystał idealną sytuację przy stanie 1:1 to końcówka mogłaby być zupełnie inna
jacekm Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Niestety debiuty grupowe w tegorocznej LE "mało" udane. Trochę szkoda Zobaczymy co będzie dalej No nic idę zobaczyć skróty. Bawcie się grzecznie
rex Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Taki mamy po prostu poziom piłki. A ja myślę że zagrali poniżej swojego poziomu i są lepszą drużyną od Duńczyków. Jakby Biton wykorzystał idealną sytuację przy stanie 1:1 to końcówka mogłaby być zupełnie inna Jarko, kultura gry była po stronie Duńczyków. Lepiej i składniej operowali piłką. Prawdziwy (tzn taki, na jakim grają większość meczów) poziom Wisły jest gdzieś pomiędzy meczem z Lechem i OB ze wskazaniem na poziom gry w meczu z Odense. Po prostu grając w Europie, stają na przeciwko lepiej ułożonych i po prostu bardziej zaawansowanych piłkarsko drużyn, niż te, które występują w Ekstraklasie. Stąd też większość meczów kończy się tak, jak ten dzisiejszy, jeśli przeciwnik będzie chociaż trochę bardziej wymagający. Nie pamiętacie już meczów z Liteksem? O APEOLu nie mowiąc. W Bułgarii Litex był zdecydowanie lepszy i Wisła miała masę szczęścia, że udało im się tam wygrać. To nie był wynik odzwierciedlający grę obu zespołów w tym konkretnym spotkaniu. Oczywiście, w rewanżu Biała Gwiazda była już lepsza, ale to właśnie jest +/- poziom Wisły - Litex. Jeszcze apropos Odense - jak wiem, że dla kogoś, kto piłką się nie interesuje prawie 24x7 nazwiska zawodników OB nie mówiąc nic, ale ręczę Wam - oni według mnie, patrząc się jedynie na nazwiska, mają drużynę LEPSZĄ. Do tego dochodzi najwyraźniej większe zgranie i przygotowanie taktyczne.
lukaszk Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Chociaż raz można porównać Wisłę i Barcelonę: tu i tu obrona to , wiadomo gdyby Wisa strzeliła bramkę w drugiej połowie to pewnie by wygrała, a to że poziom jest słaby w całej Polsce to nawet zwycięstwo z Odense tego nie zmieni jak widać bez pieniędzy nie ma wyników, cudów nie ma, no może poza Lechem w poprzednim sezonie :> kochamy polską piłkę, ale jest to miłość bez wzajemności
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Rudnev i 1-0 dobry mecz [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 20:59_________________________________________________1:1
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Nooo fajny, szybki brakuje tylko odpowiedniej atmosfery :gwizdanie:
jarko Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Może w drugiej połowie coś pośpiewają :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Może w drugiej połowie coś pośpiewają :gwizdanie: dobrze, że meczu nie komentuje Szpaku z Engelem :gwizdanie: gorzej by być nie mogło [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 21:42_________________________________________________znowu Rudnev :gwizdanie: A Jaga tak dobrze gra w II połowie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Ale brama edycja Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 21:48 Znowu brama
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Franek chyba wczoraj popił, jest poza grą....
Rekomendowane odpowiedzi