Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak... Znowu eksperyment, podobnie jak Szatałow czy kiedyś Białas :mysli:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze, ja wiem...

Nie śledziłem aż tak jego kariery ale chyba w Arce to nic takiego nie osiągnął, nie chce mi sie sprawdzać bo już późno.

Dokładnie, jak Jarko mówi, taki bardziej eksperyment, to już wołałbym Szatałowa chyba. Nie znam szczegółów - może sam zrezygnował ? Widziałem że b. przeżywał te porażki.

Opublikowano

cyt. "Ynet" dodaje, że minione dni były bardzo trudne dla Meliksona, pojawiły się także groźby związane z zagrożeniem jego życia. Izraelski portal walla.co.il informuje natomiast, że piłkarz otrzymał setki sms-ów i emaili, w których m.in. nazywano go zdrajcą i radzono, by nie wracał do Izraela, bo może zginąć.

"Ciśnienie, jakiemu Maor został poddany, spowodowało, że postanowił na razie nie grać ani w reprezentacji Polski, ani Izraela. Nie mógł uwierzyć w to, co na jego temat mówili ludzie. W ostatnich dniach schudł dwa kilogramy" - powiedział w wywiadzie dla izraelskiej telewizji Sport 5 menedżer Meliksona Dudu Dahan.

piłka ponad życie :)[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 14:42_________________________________________________- Po tym, jak zdecydowałem się grać dla Polski, nie byłem w zgodzie ze sobą. Teraz jestem na etapie, że nie chcę grać także dla Wisły - mówi w rozmowie z serwisem "Ynet". - Ludzie przekroczyli pewne granice - dodaje.

- Serce nie pozwoliłoby mi zagrać dla Polski. Ostatnie dni były najgorsze, jakie przeżyłem w życiu. Nic takiego jeszcze mnie nie dotknęło. Każdemu łatwo mówić, bo nie był w takiej sytuacji jak ja - podkreśla.

Jak informuje "Ynet", Melikson odejdzie z Wisły w styczniu. "Szanse na jego pozostanie są bardzo małe" - informuje serwis. Ojciec piłkarza potwierdza. - Na 60 procent opuści Polskę. Ma bardzo atrakcyjne oferty - podkreśla. Jak zaznacza zawodnik, wpływ na taką decyzję ma atmosfera ostatnich dni wokół jego osoby.

Opublikowano

Sam sobie ukręcił taki bat.

Szkoda bo to najlepszy zawodnik w naszej lidze.

G.Lato sie wtrącił i wszystko spier...

Z drugiej strony straszny cykor ten Maorek.

Opublikowano

cyt. "Ynet" dodaje, że minione dni były bardzo trudne dla Meliksona, pojawiły się także groźby związane z zagrożeniem jego życia. Izraelski portal walla.co.il informuje natomiast, że piłkarz otrzymał setki sms-ów i emaili, w których m.in. nazywano go zdrajcą i radzono, by nie wracał do Izraela, bo może zginąć.

"Ciśnienie, jakiemu Maor został poddany, spowodowało, że postanowił na razie nie grać ani w reprezentacji Polski, ani Izraela. Nie mógł uwierzyć w to, co na jego temat mówili ludzie. W ostatnich dniach schudł dwa kilogramy" - powiedział w wywiadzie dla izraelskiej telewizji Sport 5 menedżer Meliksona Dudu Dahan.

piłka ponad życie :)[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 14:42_________________________________________________- Po tym, jak zdecydowałem się grać dla Polski, nie byłem w zgodzie ze sobą. Teraz jestem na etapie, że nie chcę grać także dla Wisły - mówi w rozmowie z serwisem "Ynet". - Ludzie przekroczyli pewne granice - dodaje.

- Serce nie pozwoliłoby mi zagrać dla Polski. Ostatnie dni były najgorsze, jakie przeżyłem w życiu. Nic takiego jeszcze mnie nie dotknęło. Każdemu łatwo mówić, bo nie był w takiej sytuacji jak ja - podkreśla.

Jak informuje "Ynet", Melikson odejdzie z Wisły w styczniu. "Szanse na jego pozostanie są bardzo małe" - informuje serwis. Ojciec piłkarza potwierdza. - Na 60 procent opuści Polskę. Ma bardzo atrakcyjne oferty - podkreśla. Jak zaznacza zawodnik, wpływ na taką decyzję ma atmosfera ostatnich dni wokół jego osoby.

Szkoda, bo Wisła straci albo już straciła świetnego piłkarza, może parę baniek na nim zarobią :mysli:

Opublikowano

Niech idzie w p...u :gwizdanie:

Co to za hasła że najpierw jest Izraelczykiem, później dla Polski chce grać, a na koniec że serce by mu nie pozwolilo...

On jest normalny ?!

Opublikowano

Niech idzie w p...u :gwizdanie:

Co to za hasła że najpierw jest Izraelczykiem, później dla Polski chce grać, a na koniec że serce by mu nie pozwolilo...

On jest normalny ?!

Zamotał się, prawda jest taka że pewnie chce grać na Euro a w Polsce miałby to zapewnione, ogólnie to jest chore z wyborem drużyny narodowej, grał dla Izraela, strzelał dla nich bramki a teraz co może grać dla Polski? Kto to wymyślił? :wallbash:

Opublikowano

Gral dla Izrela ale wmeczach o pietruszke , dlatego moze przejsc. Jakby gral w jakis oficjalnych to by nie mogl.

Mniejsza o to ...gosc jest pojebany wg mnie :decayed:

Opublikowano

Grał dla Izraela i tego sie trzymał, poźniej mu namieszali polacy, bo w każdym wywiadzie się pytali czy by zagrał dla RP, do tego jeszcze G.Lato go nawiedził. Chłopak sie podpalił że na EURO sie wypromuje a teraz dostał pogróżki i sie zesrał.

A z tym odejściem z Wisły to warto zobaczyć jakie to źródło - FAKT.

To jest dobre :

i11745_images.jpg

Opublikowano

A Lech juz przegrywa 0-2 :kox:

Opublikowano

Afellay tyle co wrócił po kontuzji która leczył 2 miesiące a już wczoraj zerwał wiążadła w kolanie. Pół roku przerwy...masakra :disgust:

Opublikowano

3-1 i mecz b. dobry. Śląsk mądrze w defensywie

Opublikowano

Śląsk - Lech 3:1

:oklaski: :drunk::radocha: