Biszczan Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobry szpil był Chelsea-Aston Villa 1:3
pepik Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Polecam artykuł: http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/najlepsze-futbolowe-cytaty-roku-2011,1,4986381,artykul.html "Życzę kibicom, żeby zostawili dużo zdrowia na Euro 2012, żeby pomogli nam w każdym spotkaniu i żebyśmy się wszyscy zjednoczyli nie tylko jak po jakiejś katastrofie, ale... przed tragedią, przed katastrofą" - Franciszek Smuda w świątecznych życzeniach. [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 20:32_________________________________________________City
chudy13101980 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 wkurwiłem się na maxa swoją drogą niech ta cała federacja piłkarska obejrzy sobie mecz w lidze NHL bo to co wyprawiają sędziowie to woła o pomstę szczególnie przed EURO,ale mogli wygrać i dali ciała pech
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 21:23_________________________________________________
Biszczan Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sunderland pod wodzą Martina O'Neill'a gra o wiele lepiej i oby tak dalej:)
rex Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Sunderland pod wodzą Martina O'Neill'a gra o wiele lepiej i oby tak dalej:) Bo O'Neill to swietny trener. IMHO jeden z najlepszych (razem z Harrym i Big Samem), o ile nie najlepszy na Wyspach.
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Sunderland pod wodzą Martina O'Neill'a gra o wiele lepiej i oby tak dalej:) Bo O'Neill to swietny trener. IMHO jeden z najlepszych (razem z Harrym i Big Samem), o ile nie najlepszy na Wyspach. dodałbym jeszcze tego Pana: David Moyes
Tobi_one Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 no tak Panowie te nazwiska to zaprawde najlepsi trenerzy W BPL dobrze, że City dali ciała też Ale United mogą mieć problem z Newcastle na wyjeździe teraz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 no tak Panowie te nazwiska to zaprawde najlepsi trenerzy W BPL dobrze, że City dali ciała też Ale United mogą mieć problem z Newcastle na wyjeździe teraz :gwizdanie: moim zdaniem MU wygra, Sroki ( co było do przewidzenia) grają coraz słabiej
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Za godzinę mecz zaczyna Arsenal i żeby nie stracić kontaktu z czołówką musi wygrać z Fulham... Jak myślicie? Arsenal dziś pokona Fulham na wyjeździe? Póki co Chelsea wygrywa 0:1...
pepik Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Za godzinę mecz zaczyna Arsenal i żeby nie stracić kontaktu z czołówką musi wygrać z Fulham... Jak myślicie? Arsenal dziś pokona Fulham na wyjeździe? Póki co Chelsea wygrywa 0:1... Będzie ciężko, stawiam na remis :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 No łątwo na pewno nie będzie... :gwizdanie: W tej lidze żadna drużyna wychodząc na bosiko nie jest z góry wygrana czy przegrana. Żeby się utrzymać w czołówce to musi wygrać.
Skyliner89 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 i Arsenal przegrał 2:1... Ciekaw jestem ile jeszcze Arsne Wenger utrzyma się na posadzie... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 i Arsenal przegrał 2:1... Ciekaw jestem ile jeszcze Arsne Wenger utrzyma się na posadzie... :gwizdanie: mam nadzieję, że jak najdłużej
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 i Arsenal przegrał 2:1... Ciekaw jestem ile jeszcze Arsne Wenger utrzyma się na posadzie... :gwizdanie: No niestety przegrał. Oglądał ktoś mecz? Jak to wyglądało bo czasem wynik nie odzwierciedla wyniku. i Arsenal przegrał 2:1... Ciekaw jestem ile jeszcze Arsne Wenger utrzyma się na posadzie... :gwizdanie: mam nadzieję, że jak najdłużej On ma tam prawie dożywocie.
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 typowy, dobry angielski mecz : sporo walki, dramaturgia i gol w 93 min
Rekomendowane odpowiedzi