Skyliner89 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Dla przypomnienia: mecze z Realem Madryt w sezonie 2008/2009 VnT5qq69s4E tJHe_OQHEUM Owacje na stojąco na Santiago Bernabeu .
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 to że Barcelona wygra to było pewne i tak też postawiłem ale z Realem to było tak --- patyrze na wynik i się cieszę ... ale po jakimś czasie zaglądam do LIgi Typerów i patrze a obstawiłem na odwrót :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zobaczymy co Lech pokaże? Ogląda ktoś?
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zobaczymy co Lech pokaże? Ogląda ktoś? naturalnie
akjam Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zobaczymy co Lech pokaże? Ogląda ktoś? naturalnie Ale brama na 1:1... :kox: :kox: :slina:
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zobaczymy co Lech pokaże? Ogląda ktoś? naturalnie Ale brama na 1:1... :kox: :kox: :slina: INJAC :kox: :kox:
akjam Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zobaczymy co Lech pokaże? Ogląda ktoś? naturalnie Ale brama na 1:1... :kox: :kox: :slina: INJAC :kox: :kox: Przechooj... :kox: [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 18:12_________________________________________________2:1 Lech... :gwizdanie: Edit: Już 3:1... 4:1... qr** debile się napierdalają! :wallbash: :wallbash: ********** Górnik Zabrze 0:1 na Legii... :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 18:26_________________________________________________Górnik przegrywa już 2:1... Kilka minut i po Górniku.
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 mecz ładny do momentu kontuzji Clebera. Sprawa kiboli już mnie nawet nie śmieszy. Nowy stadion, nowe perspektywy itd a Mielcarski mówi, że kibole się leją, ochrona uciekła.... Co to za ochrnona? Pewnie dziadki, laski i studenci chcący dorobić... Byłem w życiu na wielu meczach, jeśli dochodzi do awantur, to jest to po kilkadziesiąt osób z każdej, ze stron. Nie rozumiem, jak można sobie z tym nie radzić na nowym stadionie, jak go budowali ? Pozostaje dać Policji ostrą amunicję i będzie spokój. Mam nadzieję, że pozostanie nam w pamięci: ładny mecz, piękna bramka i widowisko sportowe
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 dajcei jakiś link do skrótu meczu
akjam Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Dobrze Stan mówisz! Jak to ochrona uciekła... Jak to usłyszałem to zwariowałem! I kontuzja Clebera... Miejmy nadzieję, że to tylko tak źle wyglądało. To chyba wtedy zaczęła się ta chooligańska walka - jak wyjeżdżali z Cleberem ze stadionu... Jakieś gwizdy i się zaczęło...
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 dajcei jakiś link do skrótu meczu chyba jeszcze nie ma, minęło 15 minut od końca meczu [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 19:33_________________________________________________ Dobrze Stan mówisz! Jak to ochrona uciekła... Jak to usłyszałem to zwariowałem! I kontuzja Clebera... Miejmy nadzieję, że to tylko tak źle wyglądało. To chyba wtedy zaczęła się ta chooligańska walka - jak wyjeżdżali z Cleberem ze stadionu... Jakieś gwizdy i się zaczęło... oby nic mu sie nie stało, z kręgami jest przejebane :gwizdanie:
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 chyba jeszcze nie ma, minęło 15 minut od końca meczu ku***a wiem ale nie oglądałem a chętnie bym zobaczył
David Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Skyliner89 z kibicow juve na tym forum to tylko Ty i ja reszta Barca lub real :gwizdanie: jakbys wrzucil filmiki tych druzyn mialbys pelno komentarzy dla mnie piekne czasy zreszta juve zawsze sobie radzilo z realem jak i z hiszpanskimi druzynami
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Skyliner89 z kibicow juve na tym forum to tylko Ty i ja Ja też Juve szanuje i jest u mnie nr II tuż za Barcą dla mnie piekne czasy zreszta juve zawsze sobie radzilo z realem jak i z hiszpanskimi druzynami no właśnie.... radziło Ale Del Pierun jest kozak
jarko Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Co do awantury to poczekajmy na relację madasa bo C+ już od jakiegoś czasu odciął się od tego typu wydarzeń trybunowych i tak naprawdę nie wiadomo do końca co się tam działo... Kontuzja Clebera bardzo nie ciekawie wyglądała
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Madas to pewnie tam był prowokatorem Jarq Real wczora pokazał krzepe pod koniec oglądałeś?
akjam Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Co do awantury to poczekajmy na relację madasa bo C+ już od jakiegoś czasu odciął się od tego typu wydarzeń trybunowych i tak naprawdę nie wiadomo do końca co się tam działo... Kontuzja Clebera bardzo nie ciekawie wyglądała No właśnie, nawet sekundy nie pokzali i może i dobrze... Madas powie co się działo. Miałem wrażenie, że zaczęło się to wtedy jak Cleber (oby był zdrów) złapał kontuzję...
jarko Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Jarq Real wczora pokazał krzepe pod koniec oglądałeś? W week to u mnie kiepsko z czasem na oglądanie... Nagram Sobie Sport+ i obejrzę skróty... Co do awantury to poczekajmy na relację madasa bo C+ już od jakiegoś czasu odciął się od tego typu wydarzeń trybunowych i tak naprawdę nie wiadomo do końca co się tam działo... Kontuzja Clebera bardzo nie ciekawie wyglądała No właśnie, nawet sekundy nie pokzali i może i dobrze... Madas powie co się działo. Miałem wrażenie, że zaczęło się to wtedy jak Cleber (oby był zdrów) złapał kontuzję... Odniosłem wrażenie że pierwsze gwizdy były skierowne w stronę organizatorów, że przez reklamy karetka nie mogła wjechać...Jak wyjeżdźali było podobnie... Sama awantura wydaje mi się że nie miała żadnego związku z Cleberem, a może to ta przerwa w grze i chwilowa nuda... Tam zapewne iskrzyło już od początku spotkania...
Zmija Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii?
jarko Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii? NIE :polew:
Rekomendowane odpowiedzi