stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii? NIE :polew: NIE NIGDY
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii? ja lubie (L)
Madas Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 po kontuzji Clebera kibice Wisły zaczęli rozwalać co się da i rzucać gdzie się da ... kibice Lecha gwizdali w ich kierunku oraz w kierunku służb medycznych bo dawali ciała .... bez komentarza ....
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 jak na boisku nuda to trzeba sobie samemu atrakcje zorganizować :gwizdanie:
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii? ja lubie (L) I tu tkwi twój problem bo my cię przez to nie lubimy
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Najwazniejsze ze Legia wygrala:)) sa tu jacys kibice Legii? ja lubie (L) I tu tkwi twój problem bo my cię przez to nie lubimy
akjam Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 po kontuzji Clebera kibice Wisły zaczęli rozwalać co się da i rzucać gdzie się da ... [...] bez komentarza .... Jeden komentarz - debile! :wallbash:Co do służb medycznych - to też tragedia żeby nie było wjazdu dla karetki! Stadion na EURO...
stanley Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 po kontuzji Clebera kibice Wisły zaczęli rozwalać co się da i rzucać gdzie się da ... [...] bez komentarza .... Jeden komentarz - debile! :wallbash:Co do służb medycznych - to też tragedia żeby nie było wjazdu dla karetki! Stadion na EURO... chyba mieli kłopot z przesunięcie banerów reklamowych, mogli wpuścić tam kilku kiboli to by zaraz baner usunęli
jarko Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Miałem "przyjemność" odwozić dzisiaj nad ranem kibiców Wisły - wrócili gdzieś około 5-6 rano. Oczywiście zapytałem o ten cały incydent i... Więcej gadania jak to wszystko warte... Tam jest podobno plexa i jedyne co to paskami ze spodni Sobie poprzerzucali i tyle. Podobno Lechici po każdej bramce ich prowokowali EDIT Dopisany: 01 Listopad 2010, 12:09 Nowy zestawik w Lidze Typerów... LM i LE czekają
stanley Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 dzisiaj znowu mecze szkoda, że nie mam Nki, znowu trzeba będzie patrzeć na jakieś tureckie kanały....
jarko Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Debilne z tą eNką Mogli by chociażby ten kanał sportowy na innych platformach udostępnić, nawet za jakąś tam opłatą...
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 właśnie wróciłem z egiptu, tam to mają za***iście, w publicznej telewizji (taka nasza dwójka) dostępna dla wszystkich za darmo, leciały wszystkie mecze live, liga mistrzów, uefa, liga hiszpańska no full wszystkiego i to za free, przynajmniej się nie nudziłem wieczorami
Gość DiM Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 właśnie wróciłem z egiptu, tam to mają za***iście, w publicznej telewizji (taka nasza dwójka) dostępna dla wszystkich za darmo, leciały wszystkie mecze live, liga mistrzów, uefa, liga hiszpańska no full wszystkiego i to za free, przynajmniej się nie nudziłem wieczorami za***iste wczasy dla mnie idealne
ROBERT Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 macie jakieś namiary gdzie można mecza obejrzeć na cyfrze ?
Gość DiM Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 spoko spoko... Wygrają [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 21:50_________________________________________________lepiej ligę typerów podlicz
jarko Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Na cyfrze raczej nie obejrzysz chyba że na jakiś obcojęzycznych kanałach... Do LT zasiądę jutro bo na razie to czasu brak... Ale Lyon daje doopy w Lizbonie...
Gość DiM Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 a jutro Real poniesie klęskę :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 macie jakieś namiary gdzie można mecza obejrzeć na cyfrze ? na 338 Tottenham - Inter świetny mecz, a to jak G. Bale objeżdżał obrońców Interu :gwizdanie: jest chłopak w formie widzę, że nikt nie trafił dokładnego wyniku tego meczu
Rekomendowane odpowiedzi