lukaszk Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/kazmierz-moskal-malecki-powiedzial-ze-nie-chce-gra,1,5031583,wiadomosc.html Małecki powiedział, że nie chce grać i trenować w Wiśle ;(
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 No pojechali konkret... To pewnie dlatego że oglądałem, chcieli się pokazać po takim meczu Aptekarze mają pełne gacie przed rewanżem LM na Camo Nou
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Wczorajsza Barce to chyba tylko Real moglby zatrzymac... Mecz piekny.
lennox Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 W ŁKSie go przygarną W Płomieniu Jerzmanowice też... Nikt nie będzie płakał w Ekstraklasie za szmaciarzem
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 W ŁKSie go przygarną W Płomieniu Jerzmanowice też... Nikt nie będzie płakał w Ekstraklasie za szmaciarzem Hutnik zaciera juz ręce
jarko Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Hutnik zaciera juz ręce No to teraz senior żeś wymyślił Pojechałeś gruuuubo...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Wczorajsza Barce to chyba tylko Real moglby zatrzymac... Mecz piekny. Wczorajszej Barcy nikt by nie zatrzymał
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Hutnik zaciera juz ręce No to teraz senior żeś wymyślił Pojechałeś gruuuubo... to był yoke
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Wczorajsza Barce to chyba tylko Real moglby zatrzymac... Mecz piekny. Wczorajszej Barcy nikt by nie zatrzymał Obudz sie chlopcze...
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale z czego mam sie obudzic?? Z przewagi Realu 10pkt? To,ze z kadym meczem Real coraz lepiej? Czekam na nastepne GD i porazke Barcy. Staje sie to bardzo prawdopodobne i nieuniknione. Wiec chloptasiu kto ma sie obudzic?
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale z czego mam sie obudzic?? Z przewagi Realu 10pkt? To,ze z kadym meczem Real coraz lepiej? Czekam na nastepne GD i porazke Barcy. Staje sie to bardzo prawdopodobne i nieuniknione. Wiec chloptasiu kto ma sie obudzic? spokojnie...Real z Barceloną nie umie grac i z reguły przegrywa ostatnimi czasy
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale z czego mam sie obudzic?? Z przewagi Realu 10pkt? To,ze z kadym meczem Real coraz lepiej? Czekam na nastepne GD i porazke Barcy. Staje sie to bardzo prawdopodobne i nieuniknione. Wiec chloptasiu kto ma sie obudzic? spokojnie...Real z Barceloną nie umie grac i z reguły przegrywa ostatnimi czasy O to to [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:14_________________________________________________Bieniek napinasz się jak młodziak [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:14_________________________________________________
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie napinam sie...Tylko pisze Ci o konkretach,a Ty albo nie czytasz,albo glupi jestes i odpowiadasz jak 5latek.Tyle.
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Stary 10pkt przewagi prawdopodobnie da Wam mistrzostwo w tym sezonie, ale możecie to zawdzięczać tylko i wyłącznie perfidnym wpadkom Barcy, no ale nie mamy co gadać, Real też gra dobrze ale wątpię aby wygrał z Barca Bieniek ja czytam to co piszesz z uwaga ale z oczywistych przyczyn sobie z Realu żartuje a ty się napinasz, luz Jeśli Real wygra w przyszłych 3 sezonach tyle co Barca w 3 ostatnich to będziecie wielcy ale póki co to trochę pokory
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 No Barca zagrała... Najlepszy mecz w lidze od czasu jak Real pokulali na SB
Zmija Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Stary 10pkt przewagi prawdopodobnie da Wam mistrzostwo w tym sezonie, ale możecie to zawdzięczać tylko i wyłącznie perfidnym wpadkom Barcy, no ale nie mamy co gadać, Real też gra dobrze ale wątpię aby wygrał z Barca Bieniek ja czytam to co piszesz z uwaga ale z oczywistych przyczyn sobie z Realu żartuje a ty się napinasz, luz Jeśli Real wygra w przyszłych 3 sezonach tyle co Barca w 3 ostatnich to będziecie wielcy ale póki co to trochę pokory Co kur**? :polew: bedziemy? do Realu to Barcy jeszcze torche brakuje nawet po tych wszystkich latach..)) wiec narazie to i tak Real jest gora i tak ) :kox: jak zdobedziecie tyle razy puchar LM co Real to wtedy zasiadziemy do dysksji :gwizdanie: :gwizdanie: ale napinka hahah :decayed:
jarko Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Hutnik zaciera juz ręce No to teraz senior żeś wymyślił Pojechałeś gruuuubo... to był yoke Wiem
Rekomendowane odpowiedzi