Gość -makaveli- Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 "On jest Kolumbijczykiem. Nie jest w taki sposób związany z Polską jak choćby Ludovic Obraniak. O jego powołaniu do reprezentacji możecie zapomnieć" - twierdził Smuda "Niemcy mają Cacau, to i my możemy zdobywać piłkarzy, a co?" - stwierdził szkoleniowiec Biało-Czerwonych. W grudniu Arboleda ma złożyć dokumenty, by uzyskać polski paszport. "Jeśli tylko to zrobi i go otrzyma, jego gra w moim zespole jest tematem otwartym" - wyjaśnił Smuda jednak Franz jest jak chorągiewka :gwizdanie: Arboleda patrząc jak walczy o podwyżke w Lechu na pewno skusi sie na dodatkowy zarobek. i kolejna afera http://sport.wp.pl/kat,1728,title,WKS-zaplaci-kare,wid,12857677,wiadomosc.html
jarko Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Dobrze że chociaż karę zapłacą :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 W końcu zagrali dobre spotkanie + ładne bramki :oklaski: . Czas pokaże czy to nie był jedno razowy wyczyn...
Gość mmcv Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Hiszpania chyba obnizyla loty w meczach towarzyskich... :)W grupie dobrze w friendly slabo (Argentyna, teraz Portugalia)
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Czy jutro będzie wpier z WKS o godz 20:30? mało powiedzianeza naszymi babanami będą rzucać Nie potraficie uwierzyć w Naszych... :gwizdanie:A to dobrze płatne jest...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 szału nie ma 3-1 to nie wynik nadal w nich nie wierze :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 06:37_________________________________________________http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Arboleda-Perquis-i-Hernani-pomoga-Smudzie,wid,12862217,wiadomosc.html?ticaid=1b439 :gwizdanie:
jarko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 szału nie ma 3-1 to nie wynik nadal w nich nie wierze :gwizdanie: :polew: POOOOOOOOOOOLSKAAAAAA BIAŁO CZERWONI POLSKAAAA BIAŁO CZERWONI
boseron Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Polacy w końcu zagrali dynamiczną szybką piłke i nawet im te akcje wychodziły, ładny mecz zaskoczyli mnie na plus zobaczymy co dalej
jarko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Niedowiarki i napinacze Ja wiedziałem że w końcu coś się zacznie dziać... Franz nie taki zły a i grajków ma nawet niezłych do dyspozycji
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 spoko spoko do mistrzostwa świata daleko a pamietne 2-1 z Portugalią?? też każdy w chmurach był,2-1 z Walią/2-0 z Norwegią za Engela,itd?? to tylko przebłysk jak zawsze .... niedługo minie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Ale wtedy całe el. były dobre, mundial jedynie spaprali i niestety wszystko jebło... Teraz jak się dobrze przygotują i na euro coś pograją to może być dobrze
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 licze na wzmocnienie zza granicy...Arboleda,Hernani,podobno Roger Perejro wraca do formy szkoda że Koscielny nie chce dla Nas grać,Seba Boenisch sie wyleczy i ekipa by była
jarko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja liczę na Naszą młodzież... Murawski, Lewandowski, Glik, Sadlok, Sobiech, Błaszczykowski, Brożek, Majewski, Mierzejewski
Zmija Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja liczę na Naszą młodzież... Murawski, Lewandowski, Glik, Sadlok, Sobiech, Błaszczykowski, Brożek, Majewski, Mierzejewski Mlodzież? przeciez ten facet ma juz prawie 27 lat a nie mlodziez:)
akjam Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja liczę na Naszą młodzież... Murawski, Lewandowski, Glik, Sadlok, Sobiech, Błaszczykowski, Brożek, Majewski, Mierzejewski Mlodzież? przeciez ten facet ma juz prawie 27 lat a nie mlodziez:) No. no... P.S. Chłopaki jak się zepną to może coś zagrają...
jarko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja liczę na Naszą młodzież... Murawski, Lewandowski, Glik, Sadlok, Sobiech, Błaszczykowski, Brożek, Majewski, Mierzejewski Mlodzież? przeciez ten facet ma juz prawie 27 lat a nie mlodziez:) No, na 9 nazwisk wyłapałeś rodzynka - gratki
Kolkov Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 coś dla fanów United http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3235703/Parrot-squawks-Manchester-United-line-up.html
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Polonia Warszawa wkracza do walki o pozyskanie Arboledy :gwizdanie: osobiście wolałbym żeby pozostał w Lechu ....ale wiadomo że wszystko zależy od kasy [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 11:30_________________________________________________i kolejna gwiazdeczka w kadrze Smudy :gwizdanie: http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Smuda-jedzie-po-Damiena-Perquisa,wid,12870423,wiadomosc.html?ticaid=1b46c
Rekomendowane odpowiedzi