Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 qtfa gdyby nie Twaro, na serio bym się ostro wściekł
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Czy sędzia Nie powinien Fellainiego wyrzucić z boiska za faul za który dostał żółtko?
Biszczan Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 qtfa gdyby nie Twaro, na serio bym się ostro wściekł Może gdyby stał bliżej całej sytuacji lub byłby to inny sędzia to podejrzewam, że Fellaini dostalby czerwoną. Rooney powinien dostać żółtą za atak nogami z tyłu w Fernandinho. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No to już chyba ciężko będzie żeby się MU dźwignął przy 0:2
Biszczan Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Edin ładnie uderzył ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Biszczan Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Wellbeck musiałby być bliżej bramki, wtedy Hart mógłby mieć duży problem z obroną Kompany ladnie przydłużył po rożnym i Fernandinho strzelił głową z kilku metrów nad poprzeczką we wcześnuejszej akcji Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Yaya - Spokój w jego rozgrywaniu przez cały mecz... Niby niewidoczny ale przydatny! W MU podoba mi się Rooney - odbiór, powroty... Ale to za mało.
Biszczan Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 W City praktycznie każdy zasłużył na takie wyróżnienie jak Rooney w United. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
chudy13101980 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Dobry mecz,City jeszcze dwa zaległe spotkania rozegra i wiadomo co będzie:decayed:
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 MC na serio gra piękną piłkę fajnie się na to patrzy a to OLE z trybun szczyt ironii i sarkazmu - na OT takie rzeczy ale gratuluję, naprawdę pięknie to wyglądało
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 MC na serio gra piękną piłkę fajnie się na to patrzy a to OLE z trybun szczyt ironii i sarkazmu - na OT takie rzeczy ale gratuluję, naprawdę pięknie to wyglądało No grubo polecieli z tym OLE OLE... ALe w sumie nie ma się co dziwić. Szlag ich trafia jak widzą swój ukochany zespół który nie ma wogóle parcia do przodu! Brakk chęci gry!
jarko Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 W MU podoba mi się Rooney - odbiór, powroty... Ale to za mało. Duża ilość strat, przegranych dryblingów. Jakości niewiele, waleczności ogromna ilość.
stanley Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 na grę United nie dało się patrzeć ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- W MU podoba mi się Rooney - odbiór, powroty... Ale to za mało. Duża ilość strat, przegranych dryblingów. Jakości niewiele, waleczności ogromna ilość. ... tam Rooney, Matę to bym zdjął i grał w 10ciu
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 W MU podoba mi się Rooney - odbiór, powroty... Ale to za mało. Duża ilość strat, przegranych dryblingów. Jakości niewiele, waleczności ogromna ilość. Może i jest w tym racja ale na punkcie całej reszty grajków z MU on próbował coś robić...
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Mata rzeczywiście był dzisiaj więcej niż nieporadny Cleverley zresztą dzielnie mu wtórował niestety tylko Rooney daje tam radę nawet de Gea zawalił dzisiaj totalnie jeden wykop a obrona ..... już nie będę się pastwił, Rio - gwiazda Twittera i innych instagramów
stanley Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Mata rzeczywiście był dzisiaj więcej niż nieporadny Cleverley zresztą dzielnie mu wtórował niestety tylko Rooney daje tam radę nawet de Gea zawalił dzisiaj totalnie jeden wykop a obrona ..... już nie będę się pastwił, Rio - gwiazda Twittera i innych instagramów mam nadzieję, że para stoperów w przyszłym sezonie to będzie: Evans i Jones może dobrze by było gdyby został Evra, kilku zawodników pożegnał bym po zakończeniu sezonu.....
Rekomendowane odpowiedzi