GILI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Barca puta! Real puta! Solo Atleti! A po ludzku rex jest fanem Atletico
jarko Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 Barca puta! Real puta! Solo Atleti! A po ludzku rex jest fanem Atletico Dzięki
GILI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Barca puta! Real puta! Solo Atleti! A po ludzku rex jest fanem Atletico Dzięki jak byś miał problem z jakimś Hiszpańskim tekstem śmiało podsyłaj
jarko Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedyne co Cię ratuje to to że jesteś fanem Milanu
stanley Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedyne co Cię ratuje to to że jesteś fanem Milanu a mnie coś ratuje ?
GILI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedyne co Cię ratuje to to że jesteś fanem Milanu a mnie coś ratuje ? ..to,że jesteś z Katowic Jechałem kiedyś w okolicach Wałbrzycha i zatrzymała mnie Policja,a mieszkałem wtedy w powiecie Kościerzyna i miałem pierwsze litery w rejestracji GKS...Gościu patrzy na ramki....i co kibic GKS-u mówi..dziwnie mlaszcząc...nie Kaszubi Kościerzyna odpowiadam grzecznie... ale wywalił gały jak spojrzał w prawko i zauważył nazwę województwa :polew:
stanley Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedyne co Cię ratuje to to że jesteś fanem Milanu a mnie coś ratuje ? ..to,że jesteś z Katowic Jechałem kiedyś w okolicach Wałbrzycha i zatrzymała mnie Policja,a mieszkałem wtedy w powiecie Kościerzyna i miałem pierwsze litery w rejestracji GKS...Gościu patrzy na ramki....i co kibic GKS-u mówi..dziwnie mlaszcząc...nie Kaszubi Kościerzyna odpowiadam grzecznie... ale wywalił gały jak spojrzał w prawko i zauważył nazwę województwa :polew: Ja jestem kibicem Ruchu Chorzów
Madas Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 ja mega drużyny " Start Miastko "
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a więc plan dnia jest taki....skopać dupsko Juventusowi ..... i schlać się świętując awans z grupy LE wszystko byłoby fajnie gdybym nie musiał iśc do pracy na 14-22 ;(
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a więc plan dnia jest taki....skopać dupsko Juventusowi ..... i schlać się świętując awans z grupy LE wszystko byłoby fajnie gdybym nie musiał iśc do pracy na 14-22 ;( Dobrze mówisz choć będzie to trudne - Juve w gazie... Ja pracuję do 20ej więc meczyk w knajpie... :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Fajny wynik Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat. Daleko do atmosfery z Angielskich stadionów,gdzie potęgą jest drużyna... GILI nie pitol :decayed: wiem co mówię Ronaldo,to się nadaje jako striptizerka na gejowskich wieczorach kawalerskich...taka z niego gwiazda,że powinnien grać z różowym kwiatkiem z uszkiem :polew: niestety, ma kasy jak lodu i teraz juz mu wisi gra, teraz liczy sie gwiazdorowanie, od czasu do czasu zagra teraz dobry mecz strzeli pare goli z druzyną słabszą teoretycznie i to wszystko.... to nie to samo co w Manchesterze United :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a więc plan dnia jest taki....skopać dupsko Juventusowi ..... i schlać się świętując awans z grupy LE wszystko byłoby fajnie gdybym nie musiał iśc do pracy na 14-22 ;( Dobrze mówisz choć będzie to trudne - Juve w gazie... Ja pracuję do 20ej więc meczyk w knajpie... :gwizdanie: Juve w gazie....w Serie A,tak samo można napisać o Lechu że jest w gazie.....w LE [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 11:17_________________________________________________UEFA nalega na przełożenie meczu Lech -Juventus ...powód.....zbyt niska temperatura
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 a co to włoscy makaroniarze zamarzną [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 13:16_________________________________________________przecież nie przyjezdzają z Afryki :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 tja....tak samo sie podniecali w tamtym roku.....i co??..... trafili na Inter Mediolan.....i wpi*rdol ochlon , znajdz taka druzyne w ostatnim 5-6 leciu ktora by byla wtakim gazie... Nie trudno byc na szczycie jeden sezon ... Zobacz ile to kosztowalo Inter !!, pilkarze skarza sie ze Mou wycisnol znich wszystko w tamtym sezonie a wtym non topes kontuzje , jakies anemie (Snajder ?? ). Wiec wiesz... Barcelona rozgrywa mase meczy na wysokim poziomie , dodatkowo gra tam 8 mistrzow swiata i Europy , wiec nie ma co porownywac Interu ktory mial sezon zycia , po ktorym graja padake z Barcelona. Co innego jakbys mowil o MU , ktory tez teraz nie gra przebojowo ale napewno to oni i Chelsea sa w czolowce ...poziom nizej od Barcy
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 czy MU niegra przebojowo ..... 7-1 to chyba przebój
Gość mmcv Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 czy MU niegra przebojowo ..... 7-1 to chyba przebój no a potem porazka 4-0 ; 7 remisow w lidze ... (tak wiem PL jest mocniejsza od La Liga) , wymeczone 0-1 z Glasgow.
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jakie 4-0 potem [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________nikt nie powiedział ze Pl jest mocniejsza bo nie jest
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jakie 4-0 potem [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________nikt nie powiedział ze Pl jest mocniejsza bo nie jest może i nie jest ale lepiej się ogląda, jest więcej walki i piłkarze zawsze "gryzą trawę"
David Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 napewno jest duzo silniejsza fizycznie,gra sie twardziej
Rekomendowane odpowiedzi