akjam Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Juve jednak nie dało rady strzelić bramki nawet osłabionej i grającej w 10 Benfice.
stanley Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Juve jednak nie dało rady strzelić bramki nawet osłabionej i grającej w 10 Benfice. przez kilka minut w 9 Benfica zasłużenie gra dalej, Juve mnie niczym nie przekonało
akjam Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Nawet w 9 w końcówce... Ale go skasował upadając na murawę! Zęby chyba wyyebane...
Skyliner89 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kur, ja prld. Grać u siebie i nie strzelić 1 bramki. Europa jeszcze nie dla Juve...
Damian Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Benfica gra dobra pilke:naughty: co z Garayem?
Biszczan Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Benfica gra dobra pilke:naughty:co z Garayem? Paradoksalnie Juventus zagrał o wiele lepiej w Lizbonie (Benfica zresztą też). Antek zwala na sędziego i piłkarzy Benfiki, ale jeśli nie potrafi się strzelić gola drużynia która gra w osłabieniu i nie oddaje przez 98min celnego strzału na bramkę no to sorry, ale... taki mamy klimat. Niby maja szansę na przekroczenie 100pkt, ale pół sezonu się męczą, a Antek za mało rotuje składem ( mógł dać buffonowi dychnąć bo w polu już nie ma takiego wyboru :/ ) nie będzie transferów z górnej półki - nie będzie sukcesów w LM. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Skyliner89 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Benfica gra dobra pilke:naughty:co z Garayem? Paradoksalnie Juventus zagrał o wiele lepiej w Lizbonie (Benfica zresztą też). Antek zwala na sędziego i piłkarzy Benfiki, ale jeśli nie potrafi się strzelić gola drużynia która gra w osłabieniu i nie oddaje przez 98min celnego strzału na bramkę no to sorry, ale... taki mamy klimat. Niby maja szansę na przekroczenie 100pkt, ale pół sezonu się męczą, a Antek za mało rotuje składem ( mógł dać buffonowi dychnąć bo w polu już nie ma takiego wyboru :/ ) nie będzie transferów z górnej półki - nie będzie sukcesów w LM. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Dokładnie. Przede wszystkim trzeba wzmocnić skrzydła i zwiększyć konkurencję w ataku. Pozbyć się Podoina, Peluso, Giovinco, Osvaldo i Vucinicia. Podobno Alexis Sanchez blisko Juve .
Biszczan Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Słyszałem o Sanchezie LOL. Fajnie gdyby plotki się potwierdzily i szeregi starej damy zasililiby Veratti oraz Menez. Po cichu marzę o transferze Rakiticia, Di Marii ,Munaina czy Andera Herrery. Z napastników to Sergio Aguero byłyby świetnym partnerem Apacha, ale to nie wchodzi w grę :/ Oby pozbyli się Mirko i Pablo a kupili Immobile ( podobno wolą Osvaldo za 18 mln £ - Ciro kosztuje teraz 12 mln €. Berardi byłby ciekawym transferem ) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Smiechu warte Alexis mialby odejsc z Barcy w momencie gdy rozegral najlepszy sezon:grin:
stanley Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 derby Londynu - niezły mecz teraz czas na MU - Sunderland Oby ten Wickham nic dzisiaj nie strzelił
Biszczan Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Za to Larsson strzelił ! Tak może się skończyć Czerwona kartka ustawiła mecz. Do tego czasu jeszcze była akcja za akcję, a później Młoty kontrolowały przebieg meczu. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Myślę, że jeszcze niejedna bramka w tym meczu padnie
Biszczan Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Myślę, że jeszcze niejedna bramka w tym meczu padnie Mogła paść już trzecia dla Sunderlandu szkoda słupka i poprzeczki, ale z drugiej strony United marnuje na potęgę. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- Koniec ! United 0, Sunderland 1 ! Za tydzień Southampton zleje United Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 United grają tragicznie Za duże wolne powierzchnie między formacjami, zero szybkiego doskoku do przeciwnikapo stracie piłki itd itp
Dumel Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 A w naszej ekstraklapie odmieniona Wisła wygrywa z Pogonią 5:0.. bramka Brożka na 5:0
Skyliner89 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 A w naszej ekstraklapie odmieniona Wisła wygrywa z Pogonią 5:0.. bramka Brożka na 5:0 W końcu wygrana i oby tak dalej.
Biszczan Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Manchester City w drodze po tytuł ! mecz z Evertonem był bardzo trudny, ale się udało Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
KUBAS2012 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 A w naszej ekstraklapie odmieniona Wisła wygrywa z Pogonią 5:0.. bramka Brożka na 5:0 W końcu wygrana i oby tak dalej. Hmmm odmieniona Pogoń niestety "w końcu" przegrała
Biszczan Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Catania - Roma 4:1 ! Juventus trzeci raz z rzędu Mistrzem Włoch ! Scudetto nr 32 zdobyte ! ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- Chelsea - Norwich 0:0 po 56 minutach - jest dobrze Levante - Atletico 1:0 po godzinie gry. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Górnik - Ruch 2:0 po 12 minutach. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi