akjam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 śnieg ostro sypie za chwilę wymienią im piłkę na pomarańczową No właśnie miałem o tym mówić bo przecież nic nie widać! Tylko ciekawe czy mają odpowiednią ilość takich piłek bo jest jakiś przepis stosowny do tej sytuacji...
Kolkov Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dla tych co nie widzieli http://www.youtube.com/watch?v=dkuyjjPMqno wniknijcie jak wygląda Bakero :>
pepik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ale delegat UEFA ma mordę Żeby tylko meczu nie przerwali
dziuniek 79 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://www.fred-tv.aaf.pl/viewpage.php?page_id=53 na żywo Lech poznań - juventus
krzyniek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 wniknijcie jak wygląda Bakero :> jak go na początku pokazali to tylko oczy było widać chyba mu zimno :gwizdanie:
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak biało... oby nie przerwali meczu.. za mało minut do konca
David Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jazda z k*rwami !! :oklaski: hamuj sie troche bo ja tak na inter nie pisze tutaj GOL !!
Kolkov Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 wniknijcie jak wygląda Bakero :> jak go na początku pokazali to tylko oczy było widać chyba mu zimno :gwizdanie: Zenit dziś pojechał Anderlecht 3:1, a w St. Petersburku było -18
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jazda z k*rwami !! :oklaski: hamuj sie troche bo ja tak na inter nie pisze tutaj jakbyś bywał na stadionach to byś wiedział że taka przyśpiewka jest :gwizdanie:a pisz se na Inter co tam chcesz
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 udało im się :oklaski:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 22:59_________________________________________________ jazda z k*rwami !! :oklaski: hamuj sie troche bo ja tak na inter nie pisze tutaj jakbyś bywał na stadionach to byś wiedział że taka przyśpiewka jest :gwizdanie:a pisz se na Inter co tam chcesz "płytka" tak samo jak "hymn" polskich stadionów: PZPN, PZPN je*ać..... PZPN
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 JEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTTT!! :oklaski: Juve oficjalnie wydymane
Rekomendowane odpowiedzi