Damian Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 We wczorajszym meczu Legii Duda dostal w glowe kamieniem z napisem love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 We wczorajszym meczu Legii Duda dostal w glowe kamieniem z napisem love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 doyebał do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Za tydzien start EPL a ja musze k**wa isc na wesele....niech to szlak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Za tydzien start EPL a ja musze k**wa isc na wesele....niech to szlak :/ nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 tak trochę jednym okiem oglądałem Bayern jakby moc uszła ktoś potwierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 tak trochę jednym okiem oglądałem Bayern jakby moc uszła ktoś potwierdzi? oglądałem II połowę, racja - nie ma ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Myślicie, że taka gra, bez ognia, będzie przez cały sezon? Nie sądzę... Btw trzecie nieudane podejście do tego pucharu za kadencji Pepa.... Tak po za tym Wolfsburg ma niezłą pakę, a ten De Bruyne...niesamowity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 też nei mogę się nadziwić, że Żoze go ot tak se oddał bez względu na to, kogo ma na środek pola Bruyne się zna na robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 akcja na 1:1 najbardziej się zdziwiłem, że Bendtner był tam gdzie powinien i że trafił do bramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Powiem więcej - a tak na niego liczyłem że spierdzieli karnego i puści piłę w chmury No to ciul jeden trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 De Bruyne za rok do Bayernu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 De Bruyne podobno sie nje mogl dogadac z The Special Five Rzoze. I doskonale chlopa rozumie bk z takim gosciem nie potrafil bym pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 fajnie się patrzyło na Arsenal po prostu ładnie dla oka z pomysłem, z kulturą, z poszanowaniem piłki świetna technika, jak zawsze choć trzeba też przyznać, że tempo gry bardzo wakacyjne do prawdziwego futbolu - 6 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 widizałem ostatnie kilkanaście minut fajnie, że coś w końcu Chelsea nie wygrała kryzys ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 yebłem ..... :polew: :polew: zaczyna się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dziwnie się na to patrzyło. Cesc w niebieskim, Cech po czerwonej stronie. No i wynik nie taki jakbym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 yebłem ..... :polew: :polew: zaczyna się Oh my god Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 jak zawsze świetne podsumowanie 14 razy ???? ło rany, niezły kompleks http://okonski.blog.tygodnikpowszechny.pl/2015/08/02/mourinho-wenger-do-czternastu-razy-sztuka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi