stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 LM poza zasięgiem? Taki wniosek? jeszcze różnie może być, zwłaszcza, że MC, Arsenal i WHU grają w kratkę
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 W sumie racja. MC jest bardxo niestabilny w sezonie. Arsenal myślę że jest poza zasięgiem. A WHU jest szczerze mówiąc totalnie nieobliczalne
Ogi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie ma szans zeby tak grajace lisy wypuscily mistrza majac w dodatku taka przewage, a TOT vs MU...... ten teges ale tak grajace MU to w LM bedzie chlopcem do bicia wiec po co sie tam pchac .
pepik Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 tymczasem w ekstraklasie wyniki zaskoczyły wszystkich i nie wiedzą kto ma grać w grupie mistrzowskiej żenada a wszystko przez "oddanie" lechii punktu, który przez kilka miesięcy mieli zabrany
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ale tak grajace MU to w LM bedzie chlopcem do bicia wiec po co sie tam pchac .RacjaWierzę że Luja wywalą Jedyny sens przegranego sezonu , choć marna to pociecha . A wczoraj Barcelona przegrała, troszkę się tam w czubie ciasno zrobiło
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ale tak grajace MU to w LM bedzie chlopcem do bicia wiec po co sie tam pchac .RacjaWierzę że Luja wywalą Jedyny sens przegranego sezonu , choć marna to pociecha . A wczoraj Barcelona przegrała, troszkę się tam w czubie ciasno zrobiło gdzie są Ci fani Barcy ?
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na forum onetu, już to ustalaliśmy true Na forum onetu, już to ustalaliśmy a gdzie my powinniśmy być ?? odp. co najmniej 10 pkt wyżej
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Barca, ciężkie zadanie ma przed sobą bo musi odeprzeć atak dwóch zespołów z Madrytu. tymczasem w ekstraklasie wyniki zaskoczyły wszystkich i nie wiedzą kto ma grać w grupie mistrzowskiej żenada a wszystko przez "oddanie" lechii punktu, który przez kilka miesięcy mieli zabrany No żenada! Dzisiaj niby miał być werdykt...
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wiadomo tylko gdzie jesteśmy - w czarnej doopie Inaczej się tego określić nie da Dobrze ze Kiler leci to się odstresować można
A4_Raf Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Gdzie ci fani Barcy? No ja jestem, nie ma co oszukiwać liczyłem na taki wynik i mnie nie zawiedli, ale mistrza i tak będzie ciężko... Ale może akurat wypuszcza... Kto wie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wiadomo tylko gdzie jesteśmy - w czarnej doopie Inaczej się tego określić nie da Dobrze ze Kiler leci to się odstresować można friend siara Co my możemy, jak grają takie pseudo piłkarzyki jak np Rojo czy Lingard. Carrick - już trzeba mu podziękować, A Martial dzisiaj mnie mega denerwował tym swoim luzem i stratami piłki W sumie, u tego kołcza, to nikt nie będzie grał jak potrafi
A4_Raf Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ładnie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak tam obstawiacie jutrzejsze starcia w LM...? Czy Real odrobi straty u siebie z Wolfsubrgiem? Na pewno łatwiej PSG też ciężki temat ma przed sobą...
chudy13101980 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Real da radę,natomiast PSG,wiesz że NIE Wysłane z Nexusa 6
Damian Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Powiem szczerze.... Czuję że jutro Barca odpadnie a to z tego powodu że piłkarze z meczu na mecz puchna w oczach z braku rotacjinw skladzie. A jak dowiaza pierwsze miejsce w lidze to będzie cud
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Powinno być ciekawie A wracając na nasze podwórko... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ekstraklasa-odzyskany-punkt-znow-zabrany-lechii-gdansk-ruch-chorzow-w-grupie/ngqr1h
Damian Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mnie Polska Ekstrasraka nie jara. Byłem kilka relazy na meczach Śląska i raz na Lechu i nie mogę tego lyknac
Rekomendowane odpowiedzi