chudy13101980 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wreszcie. Wysłane z Nexusa 6
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tylko jedno pytanie. Jak Wielka Japa mógł się go pozbyć? Nigdy tego nie zrozumiem A poza tym to City w półfinale!
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wolfsburg jeszcze potrzebuje tylko jednej bramki
chudy13101980 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Miodnie i zgodnie z przewidywaniami. Wysłane z Nexusa 6
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Miodnie i zgodnie z przewidywaniami. Wysłane z Nexusa 6 No z Twoimi to na pewno. Faworytem był PSG
chudy13101980 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ależ mi się będzie dziś pięknie spało. Wysłane z Nexusa 6
A4_Raf Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ronaldo zamkną Wolfsburg. Co za trener, idealny autobus Mourinho i byłoby po temacie, ach dobrze,że on nie jest ich trenerem. Tymczasem Zizou i jego Real w półfinale. Niespodzianka jak dla mnie. Ładnie to rozegrał. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
A4_Raf Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Rano do pracy. Ciekawe jak to będzie jutro ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Ogi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tymczasem Zizou i jego Real w półfinale. Niespodzianka jak dla mnie. Ładnie to rozegrał. Ale co on rozegral ? Zaplanowal porazke w DE zeby w pieknym stylu rozpykac WB w Madrycie ? Prawda jest taka ze zlekcewarzyli WB na ich terenie, nie chcialo sie i bardzo dobrze ze ich skarcili, choc Real tyle razy juz bym karcony i ciagle sie nie potrafia nauczyc ze kazdy mecz powinny grac na 100%, ja to juz zaczynam sadzic ze na teoretycznie slabszych powinni wpuszczac drugi sklad tam zaangazowania na pewno nie brakuje. Fajnie ze wygrali ale dalej jestem wkur.... za ta przegrana w pierwszym meczu a zwlaszcza za styl w jakim to zrobili bo same porazki sie zdarzaja.
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ale mnie wk***ia te oglądanie przez internet. piłka bliżej bramki to się tnie. Ma ktoś sprawdzoną stronkę? wracając do wątku, bo wczoraj z fona było pisane próbuj unikać transmisji z polskiego C+, chyba że Ci zależy bardzo na komentarzu ja też oczywiście lubię posłuchać Twaro i Rafy, ale jak mam się wściekać na obraz i oglądać pokaz slajdów, to wolę odpuścić także weekendowe działają bez problemu, a LM, to raczej po angielsku wczoraj świetnie działał stream z bein sports żadnych uwag
Zymek1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 O fajnie, dzięki. Przetestuję to przy najbliższej okazji Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 spoko dodam tylko że nie potrzeba nawet cud sprzętu po wifi mam raptem 20 Mb, a dla świętego spokoju podpinam drut - 30 i ino śmiga . co prawda jesteśmy w trybie CL, ale ... jest już najnowsze śniadanko, które można obejrzeć tutaj http://wideo.przegladsportowy.pl/wideo,english-breakfast-leicester-wytrzyma-czy-tottenham-dogoni-,wideo,663097,1,1060.html chłopaki nie wspomnieli o jednym do końca sezonu zostało 5 kolejek, to żadna nowina ale co ciekawe, każdy z tych 5 meczów, patrząc na dzień i godzinę, Lisy grają przed Totkami zawsze czyli gramy na zasadzie oby wyszło, a Totki, jak nam wyjdzie, będą nas goniły z jednej strony, presja na Lisy wzrasta (choćby najbliższe spotkanie - z totalnie nieobliczalną ekipą Blicia) z drugiej strony, jak Kogutom zadrży noga przy strzale, to odległość punktowa może się zwiększyć i już nie zmaleć ta kolejka, chyba będzie kluczowa jeśli Lisy przegrają a Totki wygrają, zrobią się tylko 4 punkty, czyli raptem 1 mecz różnicy a w perspektywie Lisów - Chelsea, Everton i te gamonie z Old Trafford no fascynujący sezon, po prostu :)
A4_Raf Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ogi... Przecież pisałem o wczorajszym meczu. Póki co to jeden z lepszych meczów Realu. To co było w Wolfsburgu to tragedia i nie ma w sumie czego komentować. Natomiast wczoraj Zizou dobrze zareagował, poradził Isco i Jamesa i Danilo dobre decyzje, a do tego wczoraj grali wszyscy na poziomie. Dla mnie bardziej prawdopodobne wydawało się być walenie w mur, ale widać Wolfsburg chciał grać w piłkę. A na Santiago ostatnio to nie jest dobry pomysł ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Oglądacie? Ciekawy jestem tej Benfiki Lewy ława... W Madrycie nogi nie odstawiają Edit: No i Benfika 1:0 Edit: Atletico 1:0 Bayern 1:1 Będzie się działo
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Patrzyłem na FA Cup w Anglii Już chyba można przełączyć na LM
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Patrzyłem na FA Cup w Anglii Już chyba można przełączyć na LM niespodzianka w Londynie
Zymek1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Łooo koorwa jaki strzał z wolnego
Rekomendowane odpowiedzi