akjam Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mimo wszystko wierzę w Nich i obym się nie przeliczył I mam nadzieję, że te ustawienia, które były proponowane w tych dwóch ostatnich meczach nie będą musiały "być wykorzystane".
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 https://twitter.com/lukasw99/status/739878276722753536
A4_Raf Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Oby, najważniejszy pierwszy mecz naszych Sent from my D6503 using Tapatalk
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Musi być wygrana! Na innym kontynencie też mistrzostwa... Copa America i właśnie oglądam mecz Chile - Argentyna Jak oni zapier...
Kamyk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 no cudowne https://twitter.com/Rudzki77/status/739118343630770176?lang=pl :polew: :polew: . jednak prezes to jest instytucja zawsze gościa szanowałem, teraz go najzwyczajniej w świecie polubię http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2016/zbigniew-boniek-to-nienormalne-ze-mezczyzna-chodzi-po-miescie-w-krotkich-gaciach/dwdbqh
A4_Raf Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dziwak xD Sent from my D6503 using Tapatalk Fakt faktem cebulakow w Polsce pełno. Sandały i skarpety i jeszcze rower haha Sent from my D6503 using Tapatalk
Kamyk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) trzeba się było języków uczyć PolandPolish is a much softer sounding language than all the 'k's and 'z's would suggest. A 'Ł' or 'ł' is a little bit like an English 'w', while the subscript accent on an 'ę' or an 'ą' subtly adds an 'n' to the vowel. Łukasz Fabiański – Woo-cash Fab-yan-skiWojciech Szczęsny – Voy-chekh Sh-chen-sniArtur Jędrzejczyk – Yen-jay-chickTomasz Jodłowiec – Yodd-wo-vetzMichał Pazdan – Mi-howŁukasz Piszczek – Woo-cash Pish-checkBartosz Salamon – Bar-toshJakub Błaszczykowski – Ya-koob Blash-chi-kov-skiKamil Grosicki – Gro-sich-kiGrzegorz Krychowiak – G-ze-gosh Cri-ho-viackKrzysztof Mączyński – K-shish-toff Mon-chin-skiSławomir Peszko – S-wha-vo-mir Pesh-koRobert Lewandowski – Le-van-dov-skiArkadiusz Milik – Ar-ka-dioosh My-lickFilip Starzyński – Sta-zynn-skiMariusz Stępiński – Mar-yush Stenn-pin-ski Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Kamyk
chudy13101980 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Hiszpanię oglądali?Coś czuję że te całe mistrzostwa to będą mistrzostwa cudów. Wysłane z Nexusa 6
Kamyk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 może rzeczywiście z istotą tych meczów towarzyskich to nie ma co przesadzać ......
Damian Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ponoć bukmacherzy przyjmują zakłady w którym meczu wysadzi się zamachowiec samobójca
damianoFCB Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 hehehe to nie takie śmieszne. jak się jakiś baran wysadzi w powietrze to pójdzie się rąbać mój urlop, kasta browarków bardzo schłodzona i czipsy i orzeszki. oby coś takiego nie miało miejsca!!! Tak ogólnie kto Waszym zdaniem będzie czarnym koniem tych Mistrzostw??? https://www.facebook.com/WciazMamyMatematyczneSzanse/videos/1743825055838779/ SŁAWOMIR PESZKO... PÓŁ CZŁOWIEK PÓŁ LITRA
Kamyk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tak ogólnie kto Waszym zdaniem będzie czarnym koniem tych Mistrzostw??? na moje to FC Barcelona
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 może rzeczywiście z istotą tych meczów towarzyskich to nie ma co przesadzać ...... Na pewno gierki przed taką imprezą nie wszyscy grają na 100%... Próba nowych ustawień, Obawa o kontuzje, etc. [...] Tak ogólnie kto Waszym zdaniem będzie czarnym koniem tych Mistrzostw??? Dobre pytanie...
chudy13101980 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Węgry czarnym koniem będą,ja wygram kupę floty i kupię sobie Audi. Wysłane z Nexusa 6
damianoFCB Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tak ogólnie kto Waszym zdaniem będzie czarnym koniem tych Mistrzostw???na moje to FC BarcelonaZawsze La Viva Barca. Polska - Islandia finał. ;-)
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) A ja się pytam, czy to będzie turniej Quaresmy - gość ostanio jest w mega formie Za faworytów uważam gospodarzy Ciekaw jestem czy Anglia coś w końcu ugra na większej imprezie, poza tym co pokaże Walia, bo pake mają niezłą..... Na Węgrów, Albanię, Rumunów, Szwajcarów, czy Islandię nawet nie zwracam uwagi Jeżeli nasi min nie wyjdą z grupy to będzie dramat, a powinni zajść min szczebel dalej Edytowane 8 Czerwca 2016 przez stanley
Kamyk Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 ten koleś to ma dopiero robotę ..... następny miesiąc tu spędzi https://www.instagram.com/p/BGZswrzgFHg/
Damian Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ponoć Unai Emery idzie do PSG.....fiu fiu fiu
Rekomendowane odpowiedzi