Kamyk Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) gdy on sędziuje - zawsze mamy problemy uwierz mi, że gdybym dziś nawet ja sędziował - Ibra i tak by nie trafił Edytowane 29 Października 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 gdy on sędziuje - zawsze mamy problemy uwierz mi, że gdybym dziś nawet ja sędziował - Ibra i tak by nie trafił Nie wiem co się ze Szwedem dzieje, myślałem, że będzie ciągnął ten wózek
Kamyk Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) nie chcę się wypowiadać parodia gracza, tak w skrócie i delikatnie Edytowane 29 Października 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) nie chcę się wypowiadać parodia gracza, tak w skrócie i delikatnie wierzę, że chłop znowu zacznie strzelać Ibra grał w każdym meczu, powinien sobie kilka dni odpocząć Edytowane 29 Października 2016 przez stanley
Kamyk Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 no to obejrzyj jutro Match of The Day (lub dziś jeśli masz BBC1) i popatrz co wyczyniał i marnował .....
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 no to obejrzyj jutro Match of The Day (lub dziś jeśli masz BBC1) i popatrz co wyczyniał i marnował ..... dlatego jestem zdania, że powinien odpocząć, Rashford na szpice, a na skrzydło już mamy kogo dać ( Young, Martial, depay)
Kamyk Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 nie no jasne, nie mówię nie tyle że jego ostatnie 45 minut z MC zostało nazwane najgorszą pierwszą połową jaką kiedykolwiek zagrał to tak się zastanawiam od czego od ma odpoczywać? bo na pewno nie od biegania może od ego? to niech idzie w uj, mission impossible - z tego razem z Wielką Speszalłan Japą się nigdy nie wyleczą
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 nie no jasne, nie mówię nie tyle że jego ostatnie 45 minut z MC zostało nazwane najgorszą pierwszą połową jaką kiedykolwiek zagrał to tak się zastanawiam od czego od ma odpoczywać? bo na pewno nie od biegania może od ego? to niech idzie w uj, mission impossible - z tego razem z Wielką Speszalłan Japą się nigdy nie wyleczą nabrania trochę świerzości i "głodu" grania + odpoczynek psychiczny PS. United oddali najwięcej strzałów w ciągu meczu od 10 lat...... Ile bramek z tych sytuacji wykorzystał by np Ruud Van Nistelroy
Kamyk Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) o, Wihu kolega się odezwał Edytowane 29 Października 2016 przez Kamyk
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 C+S2, chybaOglądam druga połowę Masakra że oni tego nie wsadzili, tyle sytuacji mata w słupek, pogba poprzeczka. Nacierali non toper , brakło szczęścia
stanley Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 no to obejrzyj jutro Match of The Day (lub dziś jeśli masz BBC1) i popatrz co wyczyniał i marnował ..... sytuacji mnóstwo, brak koncentracji (Ibry), brak szczęścia, i szczęścliwie obony Heatona Jeżeli dalej będą kreować tyle sytuacji, to będzie dobrze. Poza tym, Herrera nie powienien wylecieć z boiska
Stichy Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Ta czerwona kartka to nie bylo przewinienie az na taka kare - mogl sobie sedzia odpuscic - ABS-y nie zadzialaly, chlop chcial sie zatrzymac to bylo widac - stracil rownowage i po mirabelkach
Kamyk Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) sytuacji mnóstwo, brak koncentracji (Ibry), brak szczęścia, i szczęścliwie obony Heatona Jeżeli dalej będą kreować tyle sytuacji, to będzie dobrze. Poza tym, Herrera nie powienien wylecieć z boiska no widzisz Stachu, i tutaj cudownie różnimy się w ocenie sytuacji brak szczęścia to mogę mieć ja, jak gram na chybił trafił w totka ewentualnie Nikolic, czy Radovic trafiający w słupek na Santiago tu się zgodzę - to jest coś co można określić brakiem szczęścia a jak spojrzysz sobie tutaj - https://www.premierleague.com/results?co=1&se=54&cl=12- to co my oto widzimy? otóż widzimy że MU wygrał 3 pierwsze mecze sezonu a potem zaciągnął hamulec ręczny po 3 meczach było 9 punktów, a potem jest notoryczny i ciągły zjazd przegrane lub remisy - oczywiście wyłamuje się wygrana z Lisami, ale to jakiś rodzynek w bigosie nie wart wspomnienia więc porównując tego wielkiego taktyka i geniusza trenerskiego, do jego poprzedników, nie zmieniło się nic, a jest o wiele gorzej bo narobić szumu i wydać pierdyliony potrafi, a przygotować drużynę do meczu - absolutnie nie i nie chcę patrzeć na nożyce Ibry, słuchać o pechowych obiciach słupków i poprzeczek, mówić o dniu konia bramkarza przeciwnika albo fatalnym sędziowaniu to są tłumaczenia słabych dobrzy zgarniają 3 punkty w meczu i jadą na następny mecz - golić kolejnych frajerów okazuje się , że frajerstwo to chyba na dłużej zagościło na OT a jak się Ibra nie potrafi skoncentrować, to niech idzie w piździec po prostu tylko do tego trzeba mieć jaja, no i estymę wśród zawodników czy Żoze to ma? to co pokazał w Chelsea w zeszłym sezonie, po powrocie do niby ukochanego klubu, do jego Home, jak sam określał - daje jasną odpowiedź . ups http://www.fullmatchesandshows.com/2016/10/30/manchester-united-fans-want-a-mourinho-out-banner-to-be-flown-over-old-trafford-during-a-game/ Edytowane 31 Października 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 sytuacji mnóstwo, brak koncentracji (Ibry), brak szczęścia, i szczęścliwie obony Heatona Jeżeli dalej będą kreować tyle sytuacji, to będzie dobrze. Poza tym, Herrera nie powienien wylecieć z boiska no widzisz Stachu, i tutaj cudownie różnimy się w ocenie sytuacji spoko, ale ja myślami byłem tylko i wyłącznie przy ostatnim meczu To, że jest ujowo to ja wiem, ale myślę, że Mou zasługuje na to, aby dać mu jeszcze trochę czasu. Gdy 3 lata temu wrócił do Chelsea, to tez nie szło mu najepiej Widzisz jakieś inne rozwiązanie ? Bo ja nie. Co z tego ze trenera łatwo zwolnić, pytanie co dalej.... Poza tym skoro LVG wytrzymał ile wytrzymał, to tym bardziej Portugalczyk powinien dalej u nas być
stanley Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 O dziwo trzymam kciuki za głośnych sąsiadów
Rekomendowane odpowiedzi