Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ADP B5] CB radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: koledzy powiedzcie mi do kupienia cb firmy UNIDEN PRO 510 za 150 zl oczywiscie uzywane czy arto takie radio wziasc za te pieniazki ???? :mysli:
Opublikowano

ciut drogo jak za używkę... wg mnie max 120 zł.. chyba że na prawdę igła..

za 240 można dostać nowe 520 Xl... a warto dołożyć..

Opublikowano
  • Autor

:good:no tez mi sie wydawalo ze to jest drogo jak za 510 :confused4: dzieki za opinie :hi:

Opublikowano

510 to szumofon ,jak kupować unidena to 520

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj go podlaczylem zeby zobaczyc jak to lata :sick3: wiecej szumu niz gadnia :thumbdown:

Opublikowano

przecie tak napisałem :hi:

Opublikowano

dołóż parę zł i kup unidena 520 xl :) polecam naprawdę porządne radyjko :):hi:

Opublikowano

dzisiaj go podlaczylem zeby zobaczyc jak to lata :sick3: wiecej szumu niz gadnia :thumbdown:

Eee tam... Moje wrażenie też takie było na początku jak pierwszy raz uruchomiłem ale jak je odpowiednio ustawisz i masz dobrą antenkę to naprawdę nie będziesz narzekał... :naughty:

Opublikowano

to jak masz możliwość to podłącz 520 i zobaczysz różnicę ,bo chyba nigdy nie słyszałeś 520 ,ja mam dwa CB 510 i 520 i uzywam ich jak jadę na dwa auta ,różnica duża na + dla 520

Opublikowano

też mam 510 i 520 ... Fakt, 520 lepszy, ale niektórym starcza 510, bo... mniej pokręteł..

Jak jest dobra antena to spokojnie wystarczy do komunikacji...

Mój ojciec jeździ od 4 lat z 510 i nie narzeka... antena ok 1 m i 6 KM spokojnie można się dowiedzieć co i jak ..

520 szumi tak samo... jak jest rozkręcone identycznie... RF trochę poprawia... tak to identyk..

Opublikowano

to jak masz możliwość to podłącz 520 i zobaczysz różnicę ,bo chyba nigdy nie słyszałeś 520 ,ja mam dwa CB 510 i 520 i uzywam ich jak jadę na dwa auta ,różnica duża na + dla 520

No dobrze wiem że będzie różnica na plus dla 520 ale nie wyolbrzymiajcie że 510 to szumofon... :disgust: Wolałem za tą kasę kupić 510+sirio ml 145 niż 520 i antenę 50 cm marki inko... Jeżdżę ok 20 tys. km rocznie i mi starcza to co mam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to d*pa teraz nie wiadomo kogo sluchac :mysli: a Midland Alan 101 za 80 zl warto lyknac ???? :mysli:

Opublikowano

:gwizdanie: cb-radio.pl

Opublikowano

kupuj jak uniden to 520 ja mam dobre anteny i 510 jest zdecydowanie bardziej "szumny" nie wiem jak można pisać że 510 jest podbnie cichy.

Opublikowano

Problem jest taki że nie mają homologacji i miśki się mogą czepić.

Już nie kupisz tego radia w sklepie CB.

Opublikowano

do XLa mogą się przyczepić, ale użytkownikowi i tak nic nie zrobią, ścigać będą tylko tych którzy rozprowadzają te radia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 520 i jest super do tego antena Sirio 145 i nawet łapałem łączność z ludźmi 35 km ode mnie ale tak normalnie do 15 km ciągnie jak trzeba uniden jest super bo jest mały a poza tym to to samo co Johnny II

Opublikowano

zasięg głównie leży po stronie anteny a nie radia