pave Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Przedstawiam moje A4 avant 1,9TDi 2000rok wyposażenie: ASR, ABS climatronic elektr. szyby 2x elektr. lusterka centralny zamek podgrzewane fotele pełny FIS mała navi alu 17-tki w planach: przyciemnienie szyb wyprucie kata program xenon na koniec mały VT by michal s_87
Glovash Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 ładna czarnula. Przy tej feldze aż się prosi o posadzenie w dół..
ranyjulek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Silnik . Ładne kółka. Znaczki bym zostawił, bo według mnie bez nich auto wygląda łyso. Za to usunąłbym ten chrom z dołu klapy. usunięcie haku Jeśli mnie oczy nie mylą i to jest ten odpinany to mogę odkupić Dodaj jeszcze fotki wnętrza.
Gość radekk2000 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dobra sztuka.Daj foty środka.
pave Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 usunięcie haku Jeśli mnie oczy nie mylą i to jest ten odpinany to mogę odkupić Tak , hak jest odpinany, tylko kluczyka brak:)
ranyjulek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ach... a idzie gdzieś dorobić taki kluczyk?
Gość radekk2000 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tam gdzie klucze dorabiają :wink4:Poradzą sobie.
pave Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dodałem jeszcze kilka fotek, sorki za jakość ale jakaś delirka mnie chyba dopadła :> (wszystkie rozmazane)
michu93 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ładne autko zrób to co masz w planach ale szybek nie ściemniaj ten chrom z klapy tylnej też wywal gleba jak najszybciej dobre dywany, może mało eleganckie ale dobrze maskują syf i dobrze się je sprząta
ppaziuu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 identyczne jak moje ... .. .. fajny silnik .. tylko trza dbac o niego .. ale nie ma tragedii .. .. felgi spoko .. tylko jeszcze gleba i bedzie spoko .. sam narazie zbieram na glebke .. pozatym chrom itp .. ogolnie spoko ..
aju Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 fajny silnik .. tylko trza dbac o niego .. ale nie ma tragedii .. .. znaczy się nie lać gnojówki od wujka Zenka za stodołą w Wąchocku
ranyjulek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 fajny silnik .. tylko trza dbac o niego .. ale nie ma tragedii .. .. znaczy się nie lać gnojówki od wujka Zenka za stodołą w Wąchocku Tylko conajmniej słonecznikowy z Lidla, albo chociaż z Biedronki
Rekomendowane odpowiedzi