radi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam Mam zamiar zrobic u siebie wydech przelotowy,ale sie zastanawiam czy lepszym rozwiazanie bedzie wstawic od kolektorow 2 rury ruwnolegle kolo siebie i dac 2 male tlumiki przelotowe na dwie rury w miejsce jednego duzego czy zastosowac jedna rure na 3 cale i jeden tlumik przelotowy,a tylny seryjny
RAWULI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 To moja mała opinia w tym temacie, na początku jest super czuć i słyszeć silnik - to tyle z plusów, później męczą wyjące na parkingu alarmy a przy dłuższej trasie też taki install może męczyć. Jak kto lubi.... Wydaje mi się że efekt będzie ciekawszy przy dwururce a i może będzie mniejszy łomot
krystianx85 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 koledzy szkoda silnika a bass szybko stanie się uciążliwy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:03_________________________________________________uniwersalne szybko niszczą silnik jedynie dedykowany ,oczywiście nie przesadzajcie z basem po 100 km bedziecje tego żałowac
okidoki81 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 zmiana ostatniego nic nie pomoze ja zmienilem i jest troszkie glosniejszy niz orginalny wywal srodkowy to bedzie napewno glosniej
krystianx85 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ja miałem ala mugena z wkładka i basik był bardzo ładny ale silnik po pewnym czasie stracił moc ,może jestem pojedyńczym przypadkiem ale wolałem ostrzec. Najlepiej skąsultować się z jakimś zakładem
89pawel89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 osobiscie ze swoich doswiadczen to polecam po prostu dobra dobry koncowy tlumik i juz auto inaczej brzmi.
radi Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 Juz zrobilem przelot na dwoch tlumikach,1-zamiast katalizatora,2- zamiast srodkowego tlumika,koncowy seria i koncowkami z dyfuzorem
Rekomendowane odpowiedzi