Chowix Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 No na razie brak jakichkolwiek funduszy :gwizdanie: Zajmę się tym albo przed 17 albo po 27 ale na pewno napisze
Luka3s Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 oj te fundusze... u mnie tak samo kicha, a muszę zmienić klocki, a najlepiej i tarcze i olej niedługo ... A widzę że kolega w moim wieku to rozumiem damy rade
dawcav6 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 skoro pompa nie działa to usterke masz zlokalizowaną sprawdź jeszcze dla pewności czy masz napięcie w przewodach dochodzących do pompy i pamiętaj jak założysz nową pompe musi być ona za nużona w paliwie żeby nie pracowała na sucho bo sie znowu wysra albo zrób sobie wyłącznik którym ją będziesz mógł wyłączyć jak auto przeskoczy na lpg
lukaszk Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 sprawdź jeszcze czy zalewa świece... powinno też przy dłuższym kręceniu czuć paliwko...
Bogumił Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Jak kolega ma zalać świece skoro jemu pompa nie działa?
Chowix Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzięki Luka3s i dawcav6 za dobre rady fudi sprawdzę
Luka3s Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie ma za co Czekam na postęp i sprawny samochód. Daj znać
Chowix Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 Udało się Tak to była pompa paliwa Wymieniona, wyczyszczone wszystko i śmiga ! Dziękuje za info i pozdrawiam
Chowix Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 ja zapłaciłem 80 zł nowa taka z allegro z gwarancją na 1rok Mam jeszcze problem niekiedy mi auto nie chce odpalić.. kreci kreci i nic a po 1-2 min odpali.. sporadycznie ~1,2 razy na dzień..
Luka3s Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a kontrolka immo miga?jak nie odpala[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 16:32_________________________________________________też ostatnio znów mi się wznowił problem odpalania przez ten k**ewski immobiliser co za ścierwo... :/
dawcav6 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ciesze sie że mogłem pomóc :> pamiętaj że przy LPG musisz mieć tyle paliwa aby była zanurzona i nie pracowała na sucho bo znowu ci sie wysra pozdrawiam
Chowix Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Opublikowano 9 Lipca 2010 Z immo mam spokój (odpukaj) zrobiłem adaptację przepustnicy i wszystko śmiga Jak miałem problem z immo to szybko wyciągałem i wkładałem kluczyk do stacyjki tak energicznie aż autko teraz energicznie się zapala
Chowix Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Opublikowano 9 Lipca 2010 W moim przypadku poskutkowało nie mam problemów od 3-4 tyg (odpukaj)
Rekomendowane odpowiedzi