Opublikowano 27 Lipca 201015 l a ma ktoś napis DOPE ten z koszulki w pliku corel? czy innych krzywych? mam stały dostęp do plotera więc myślę ze każdemu zainteresowanemu zrobił bym za free + koszt przesyłki taką naklejkę ja mam bardzo dobrą fotkę trzeba to wrzucić do corela..
Opublikowano 28 Lipca 201015 l Aju wiesz jakie rozszerzenie ma mieć ten plik Corela z wytrasowanym dope? .cmx?
Opublikowano 29 Lipca 201015 l no ja tez dostałem ale na adres z przelewu i koszulka leży 230km ode mnie :kox: :kox: ale dzieki serdeczne
Opublikowano 29 Lipca 201015 l zrobię parę jak dostanę plik corela, jak bym go dostał dziś lub jutro to jeszcze na zlot na niedziele przywiozę
Opublikowano 29 Lipca 201015 l No to niech któryś się zaprezentuje w tej koszulce tutaj Albo lepiej jakąś kobitkę niech ubierze tylko w tą koszulkę i zrobi jej fotkę :gwizdanie:
Opublikowano 29 Lipca 201015 l No to niech któryś się zaprezentuje w tej koszulce tutaj Albo lepiej jakąś kobitkę niech ubierze tylko w tą koszulkę i zrobi jej fotkę :gwizdanie: poczekaj do weekendu
Opublikowano 30 Lipca 201015 l u mnie koszuleczek brak póki co dobrze wiesz dlaczego nie zapłacił ??? :gwizdanie: