jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 przeciez tu kazdy zmienia na wieksza ale moze ktoś potrzebuje akurat taką albo kolega, koleżanka więc mozna mnie polecic
Cristoforo Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jakby co to mapsensor nowy oryginalny od AWX mam
MAGIC87 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja mam seryjne sprzeglo i 410nm przy 3tys i daje rade wink4 dodaj ze upalane dosc czesto 2-3 razy dziennie
msuchecki90 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176551.0 + program
msuchecki90 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 2tys same turbo ile kosztuje program ? ile mozna wyciagnac Turbo AWX + program a ile Turbo AJM + program ? wszystko w granicach rozsądku
msuchecki90 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ?
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=129.0 Na wykresach masz adresy
jozek726 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr lepiej wymienić na nieregenerowane AWX to juz zależy jak tam chcesz tak jak chcesz mam turbine z mojego AJMa na sprzedaż za tani grosz
Armi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? A to tylko jeden wątek na forum mamy ? Poszukaj, poczytaj, przekalkuluj. Wszystko już zostało powiedziane. Wiem, że wymaga to trochę wysiłku ale dowiesz się znacznie więcej a nie tylko, że: Strojenie kosztuje 900 - 1200zł. Turbina nowa 2k używka 800 -1000zł. Z turbo ajm wyciśniesz ~140KM a z awx ~160KM.
jozek726 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? A to tylko jeden wątek na forum mamy ? Poszukaj, poczytaj, przekalkuluj. Wszystko już zostało powiedziane. Wiem, że wymaga to trochę wysiłku ale dowiesz się znacznie więcej a nie tylko, że: Strojenie kosztuje 900 - 1200zł. Turbina nowa 2k używka 800 -1000zł. Z turbo ajm wyciśniesz ~140KM a z awx ~160KM. ja bym chciał z AWXem mieć 165 km dokładnie jak kolega wyżej pisze takie ceny są
Rekomendowane odpowiedzi