stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Piotrek a Ty na ile masz zrobione? a ja mam serie ;( ale narazie Piotr ma serie 1.6
jozek726 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Piotrek wrzucil jeszcze magnetyzer i lyka wszystkie 2.8 V6 :gwizdanie: Dawid a jak u Ciebie AWX + program? bo robie z każdym wywiad nie mogłeś dać swojego też na 170km ? i dobry moment
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Piotrek wrzucil jeszcze magnetyzer i lyka wszystkie 2.8 V6 :gwizdanie: Dawid a jak u Ciebie AWX + program? bo robie z każdym wywiad nie mogłeś dać swojego też na 170km ? i dobry moment to by było dla niego za mocne
jozek726 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 może nie ma az takiej zdrowej seri
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 może nie ma az takiej zdrowej seri przede wszystkim w grę wchodzi stan silnika ( tak myślę) Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce
aju Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce ja mam robiony od podstaw i.... efekt widać
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce ja mam robiony od podstaw i.... efekt widać jest taka możliwość ja również nie narzekam
Cristoforo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power lepiej oddaj nam te graty
jozek726 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać
aju Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power gadaliśmy o tym...
jozek726 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co?
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ?
jozek726 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ? no własnie kusi mnie ale wolalbym odrazu z turbo awx niż sam program bo potem korekty itd wiec za jedną robotą a nie mam tyle kasy na wszystko i w dodatku mam małe problemy finansowe ;(
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ? no własnie kusi mnie ale wolalbym odrazu z turbo awx niż sam program bo potem korekty itd wiec za jedną robotą a nie mam tyle kasy na wszystko i w dodatku mam małe problemy finansowe ;( problemy finansowe jak wiekszość, jakby mi Cristoforo sprzedał wszystko co ma w pakiecie na 24 raty x 0% to biore wszystko
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 na 6rat 0% Ty chyba robisz w marketingu i masz powiadomienia sms, jak coś piszę na twój temat :gwizdanie: cały czas myślę, czy co by tu zrobić z moim AJMem
Rekomendowane odpowiedzi