baki Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zacznę od początku. Nie mogłem włożyć kluczyka w zamek tylnej klapy w moim avancie więc zalałem go WD40 i...... i prawie nic..... tyle tylko, że kluczyk wchodził ale zero ruchu... Rozebrałem zamek, zdjąłem zawleczkę, wyciągam środek zamka, ten z zapadkami i nic.... Walę młotkiem, śróbokrętem i nic.... Zdesperowany zostawiłem pogięte urządzenie. Powiedzcie czy jeśli kupię zamek klapy tylnej to czy będe mógł go dopasować indywidualnie do kluczyka ? Jeśli tak to w jaki sposób. PzDr.
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Spokojnie dopasujesz.Podjedź do jakiegoś fachmana od zamków (tam gdzie dorabiają też może Ci dopasuje),zrobi Ci to na miejscu.
baki Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie wiesz może czy podejdzie zamek z innej audiczki ?
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Podejść podejdzie,ale i tak trzeba będzie go ustawić.
baki Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Z innej miałem na myśli np. A3 lub A6
Rekomendowane odpowiedzi