Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moje niemrawe malenstwo :) Kilka nowszych fot str 1 :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dodałem foto jakies... Efekty takie sobie... Chyba lepiej było wczesniej :mysli:

Opublikowano

taaa...... staluchy byly zdecydowanie lepsze :polew:

a tak na powaznie to ladnie to wyglada.....fele podobne do tych co Kunio mial.......

oblukam osobiscie....... :decayed: to wtedy zobaczymy jak to faktycznie wyglada...... :tongue4:

i prosze juz nie marudzic, ze na tamtych bylo lepiej......bo tamte wogole mi sie nie podobaly :wink4:

Opublikowano

ładnie leży :th:

Opublikowano

co do zmian to lampy tylnie bym zmienil...

Opublikowano
  • Autor

angela mówisz ze nie podbały sie te poprzednie alu Lorinsera ? Hmm... Dla mnie tamte miały charakter którego tym zdecydowanie brakuje :( Grill w sumie tez srednio mi sie widzi :| Tzn mam na niego opcje i bedzie gicik ale na tą chwile mam mocno mieszane uczucia...

Tak to wyglądało wczesniej :

fca8b62202ce2f52.jpg

Wtedy autko sie na pewno wyrózniało...

No ale to jeszcze nie koniec zmian i mysle ze teraz kilka detali pojdzie w dobrym kierunku ;)

rob glebe trzymają sprezynki eibacha i amorki koni regulowane... Na moje oko 60,60 obnizenie.

Piotrek98igo mysle cały czas nad nimi ;)

Opublikowano
Hmm... Dla mnie tamte miały charakter którego tym zdecydowanie brakuje sad

to po co je sprzedawales :bicz3:

Grill w sumie tez srednio mi sie widzi :|

ja bym dala na taki, jak na tej fotce, co teraz wkleiles.......bo ten czarny :gwizdanie:....ale jak Ci juz mowilam, to tylko moje zdanie.....

kurcze a glebe,to faktycznie masz fajna.... :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
Hmm... Dla mnie tamte miały charakter którego tym zdecydowanie brakuje sad

to po co je sprzedawales :bicz3:

Przeciez wiesz czemu ;) Jedna była do prostowania , lakier juz odchodził... Trzeba było w nie włozyc $ ... A takto mam nowe i jeszcze zostało $ ;)

Grill taki chciałem :) Ale brakuje mu chromu dookoła... Wtedy bedzie to co chciałem osiagnąc.

Mysle tez nad chromem dookoła szyb ale oryginał kosztuje a dorobiony bedzie tandeta :/

A co do tych lamp to co niby proponujecie ? Poliftowe ma kazdy co mi sie nie usmiecha... Diodowe trącają wioską ze o lexusach nie wspomne :/

Podchodza mi clear'y jedynie te biało czerowne...

Ktos chce kupic te moje czarne z fotek in-pro tylnie ? :cool:

Opublikowano

auto fajne, za taką kasę to stary miales zajebistego farta. Na poprzednich fegach ladniej wygladal jednak. Ale przeciez to ma jezdzic a nie wygladac :D Przeciez to powered by K16 ;D

Opublikowano

Nosb Koniecznie zmien zarowki w przednich kierunkowskazach na jakies DIADEMY czy cos w tym stylu. Taki pomarancz brzydko wyglada.. :chytry::afro:

Opublikowano

a4 elegancka, zreszta pamietam ze coupeta tez była ekstra :th:

przod jest fajny, grill mi sie podoba bardzo i takiego bym go zostawił

tylko felgi sa takie sobie, tamte były lepsze

pozdro

Opublikowano

za***isty....

Opublikowano
  • Autor

kunio tylko to k16 to tez by wartało troche juz powered :polew: na tamtych prezentowało sie oryginalniej.ale były na moj gust za waskie (8" tylko - oponka sie nie rozlewała :P ) Te chyba wystawie do sprzedania i poszukam czegos innego wygladem :):) Moze oryginalne merce 18 " całe w polerce ?

ykk zrobi sie jak je wpasuje w miare dobrze :P Bo na razie to odstają bo nie chcą szmatławe wejsc jak nalezy :/

sokolnh to był SEDAN! Czemu wszyscy ją mylą z coupe ? :D Zobacz : http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/80,90/7508

krissss8 dzieki :) Fajnie ze sie podoba chociaz ja mam teraz meiszane uczucia i cos bede na pewno jeszcze kombinował ;)

Opublikowano

Ladne autko cacuszko!! :hi: :hi: :hi:

rzeczywiscie pierwsza felga miala stajla - a moze polerowana od porsche i zaciski od porsche?? :cool:

mi sie tak marzy :drool:

Opublikowano
  • Autor

Myslałem nad felami w stylu porsche... Zobaczymy :) Na razie sa te a ze sezon sie konczy to raczej dobrze ich nie sprzedam wiec chyba zostaną poki co ...

Grill chce zeby był taki i bedzie w cipke :

b601c7e5b3f7e8b9med.jpg

:)

Opublikowano

teraz czarne kierunki i nowe felgi wyglądają suuper w całości.

jest tak jak mi się podoba, taka cichociemna, ale z powerem :thumbup:

moja delikatna sugestia: wymień jeszcze żarówki w kierunkach na chromowane albo osram diadem, zeby nie było widać pomarańczy w śroku kierunku, tzw efektu "sadzonego jajka"

i bedzie pięknie, bo "diabeł tkwi w szczegółach"

p.s.

grill bardziej mi się podobał bez ramki chrom... ale to tylko moje skromne zdanie :hi:

Opublikowano

Zajbiste audi prawie identyczne jak moje poprzednie (o zderzak mi chodzi i o lampy) super fura odlot :kox::thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Szuder ten grill to tylko VT ;) Wiadomo ze nie kazdemu sie dogodzi :) Mi sie najbardziej podoba bez znaczka ale z chromem dookoła ;) Zarówki będą białe niedługo.

Fele na sprzedaz jesli ktos chce :decayed:

Opublikowano

niunia mis ie bardzo podoba :oklaski:

ale pisałeś coś o mocy że może być coś dłubane, nie byłeś jeszcze na hamowni ??

Opublikowano
  • Autor

Nie byłem bo autko kuleje :/ Sonda . turbina do regeneracji wiec na razie skzoda kasy :/ Teraz odkłądam na regenerke turbo i musze do jakigos kumatego elektornika kicnac bo nie daje sam rady z grzałką sondy :/

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze z regeneracja tej turbiny bedzie tak jak u mnie czyli d*pa blada. dalej wywala olej a poprawiali chyba ze 3 razy. bardzo ciekaw jestem efektow