Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż boczków z roletami A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem (tydzień bez boczków najwyżej) tylko nie wiem czy nie lepiej gościa przypilnować na miejscu :mysli:

Opublikowano

też zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem (tydzień bez boczków najwyżej) tylko nie wiem czy nie lepiej gościa przypilnować na miejscu :mysli:

Daj mi namiar na typa [PW], chyba będzie mi potrzebny :wink4:

Opublikowano

Info poszło na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam takie pytanie, bo siedzę już jakiś czas na allegro i jeśli znajdę boczki z roletami to wszystkie są pod elektrykę szyb a ja mam korbki - i tu moje pytanie czy występowały tapicerki z roletami i korbkami??

Opublikowano

w B7 na 100%, kolega na z tyłu rolety i korby :naughty: Więc można by przypuszczać że w B6 z korbą z tyłu też występowały.

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie, bo siedzę już jakiś czas na allegro i jeśli znajdę boczki z roletami to wszystkie są pod elektrykę szyb a ja mam korbki - i tu moje pytanie czy występowały tapicerki z roletami i korbkami??

korby możesz przełożyć ze swoich boczków z tyłu boczka wszystko jest narysowane gdzie wyciąć lub wyrezać 4 szyby w prądzie tak jak ja właśnie to zrobiłem też chciałem ciąć ale 4x szybki bezcenne a roboty niewiele

Opublikowano

w B7 na 100%, kolega na z tyłu rolety i korby :naughty: Więc można by przypuszczać że w B6 z korbą z tyłu też występowały.

Tak - tylny boczek z roletą występował zarówno z elektrycznym podnośnikiem jak i korbą (w obu wersjach nadwozia B6/B7).

Opublikowano

CZy można prosić o fotkę górnych mocowań rolety w bocznych drzwiach, przydały by sie też odległości miedzy zaczepami itp. Musze to zamontować ,a nie znam wymiarów.

Opublikowano

dzięki Bart-S za potwierdzenie informacji, będę więc śledził allegro dalej :wallbash:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 23:32_________________________________________________na myśl przyszło mi jeszcze przerobienie boczków elektrycznych na manualne - jest to możliwe po przełożeniu rączki zamykania oraz zrobieniu dziury na korbkę????

Opublikowano

na myśl przyszło mi jeszcze przerobienie boczków elektrycznych na manualne - jest to możliwe po przełożeniu rączki zamykania oraz zrobieniu dziury na korbkę????

Jak już masz grzebać - to pomyśl o założeniu elektryki (to nie jest aż tak skomplikowane).

• 1 rok później...
Opublikowano

No właśnie chłopaki ponawiam pytanie TOMASZW- CZy można prosić o fotkę górnych mocowań rolety w bocznych drzwiach, przydały by sie też odległości miedzy zaczepami itp. Musze to zamontować ,a nie znam wymiarów. Mi właśnie też przyszły boczki z roletami i zostało mi tylko zamontowanie haczyków...

Opublikowano

Ciagniesz rolete do gory,przykladasz chaczyk,zaznaczasz,wiercisz i po sprawie.Ja u siebie montowalem bez zadnych wymiarow.

Opublikowano

tu mam jedno,ale srednio widac:kwasny:

used_2004_audi_s4_sport42lquattro_10394_10045424_88_640.jpg

Opublikowano

Macie tu kilka fotek mojej rolety tylnych drzwi.... (ori montaż - w senesie ze fabrycznie)

IMG_3863.jpg

IMG_3866.jpg

IMG_3868.jpg

IMG_3872.jpg

IMG_3873.jpg

IMG_3875.jpg

Opublikowano

Super kolego dzięki, znacznie to ułatwi sprawę :banan:

Opublikowano

Te zrobione przed chwila i na szybko bo padac zaczelo....

20130418_201423.jpg

20130418_201433.jpg

20130418_201448.jpg

Opublikowano

Z tym zgrzewaniem plastikow to tylko gdy ktos ma rozne kolory boczkow czy jest to czynnosc nie do obejscia mam zamiar kupic czarne boczki w materiale z roletkami mam teraz identyczne tylko ze bez rolet jezli kupie takie same z roletkami to wszystko ograniczy sie do zmiany boczka + montażu plastików ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, ale były dwa rodzaje...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany była różnica miedzy boczkami z roletami do sedana a kombiaka? bo u mnie po zamontowaniu haczyków z jednej strony zasłonka jest napięta a z 2 strony wisi kupa materiału , wyglada to tak jak by w kombiaku górna listwa drzwi " ramka była prosta" a w sedanie jest zaokrąglona

Opublikowano
Pany była różnica miedzy boczkami z roletami do sedana a kombiaka? bo u mnie po zamontowaniu haczyków z jednej strony zasłonka jest napięta a z 2 strony wisi kupa materiału , wyglada to tak jak by w kombiaku górna listwa drzwi " ramka była prosta" a w sedanie jest zaokrąglona

boczki sedan i avant są identyczne, natomiast same rolety są już inne. 8E5 rolety z sedana, 8E9 rolety z avanta. Sprawdz oznaczenia na swoich