MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam Mam pytako chce wymienić przednie lampy ale nie za bardzo wiem jak sie zabrać za demontaż starych lamp?? Napewno 2 śruby pod maską z góry i gdzie jeszcze szukać??
dark79 Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 jedna od strony migacza a druda pod lampą , i trzeba sciągać zderzak żeby się dostać
Gość zdeniu Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 tak jak pisze dark79 tylko że nie trzeba zdejmować zderzaka
Pikuś Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 zdeniu, a powiedz mi bo jestem bardzo ciekaw ktoredy to odkrecisz ta srube pod kierunkiem :?: Ja nawet sie nie zastanawialem i nie zagladalem czy da tam jakos rade podejsc do tej sruby. :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 jak wyciągniesz kierunek to sam zobaczysz :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 jak wyciągniesz kierunek to sam zobaczysz No juz teraz nie zobacze bo mam zespolone. :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 19 Lipca 2006 Opublikowano 19 Lipca 2006 ale MAJKI_3646 zobaczy jak wyciągnie kierunek
dark79 Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 no to zdeniu imponujesz mi, ja nie dałem rady bez sciągnięcia zderzaka tej dolnej, jak to zrobiłeś?? czy możesz zdradzic ta słodką tajemnice??
Gość zdeniu Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 nie wiem czy tu jest czym imponować tak po prostu to sie robi i juz tak jak np niewiele osób wie że np. w 1.9TDI przy wymianie rozrządu nie trzeba rozbierać całego przodu tylko wystarczy zdjąć nakladke zderzaka ale to wszystko w każdym serwisie, zaznaczam serwisie nie u kowali wiledza u kowala wymiana trwa pół dnia a u fachowca 2 godziny
Pikuś Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 tak jak np niewiele osób wie że np. w 1.9TDI przy wymianie rozrządu nie trzeba rozbierać całego przodu tylko wystarczy zdjąć nakladke zderzaka Jak ma sie przyzady zeby odjechac przodem to pewnie, ze nie trzeba rozbierac calego przodu. :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak ma sie przyzady to można wszystko
oizdog Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Aby zdjąć światło należy: - odkręcić dwie górne śruby - wyjąć kierunek (jest mocowany na zatrzask wsadzamy paluchy z tyłu kierunku i musimy wymacać powinien zejść bardzo lekko) - odłączamy kostkę elektryczną -obkręcamy trzecią śrubę -lampę przesuwamy za 2 centymetry w stronę kierunku i wyjmujemy uważając aby nie porysować zderzaka. ps a tak pozatym w związku z akcją "Cała Polska czyta dzieciom" zacznijcie czytać książkę obsługi a4 w pdf
Kosmita.!!!!!!!!!! Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam mam pytanie a jak sie ma lampę zespoloną z kierunkiem w jednej całości to gdzie jest drugi zatrzask bo jeden jest z przodu.Pomóżcie.
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam mam pytanie a jak sie ma lampę zespoloną z kierunkiem w jednej całości to gdzie jest drugi zatrzask bo jeden jest z przodu.Pomóżcie. o jaki zatrzask pytasz ?
Kosmita.!!!!!!!!!! Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mam dwie śruby na górze po odkręceniu ich na dole jest jeden zatrzask który trzyma lampę i musi być gdzieś jeszcze jeden bo lampy nie mogę wyjąć.
Gwerty Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a przy kierunku odkreciles? w zespolonych sa 3 sruby dwie od gory i jedna za lampa i zatrzast. a w dzielonych jest jeszcze sroda za kierunkiem.
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 zaznaczyłem miejsca gdzie masz mocowania lampy, rozjaśniło się coś ?
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dwie górne śruby są śrubami mocującymi. Ta z prawej na dole służy do "dociśnięcia lampy"- żeby była stabilniejsza. Ta lewa od dołu to tak naprawdę nawet nie jest śuba tylko uchwyt, wtyk - który zaczepia się i skręca przy chłodnicy. Chcesz wyciągnąc sam kierunek ? Bo nie czaję ? Kierunek jest przyczepiony do lampy na zatrzask, trzeba go wcisnąć jakimś srubokrętem i odgiąć lekko kierunke. Wychodzi jak z masła.
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nosfer to Kosmita!!!!! pytał o te mocowania a przeglądając jego profil widać, że ma polifta :gwizdanie: ale szczerze mówiąc też nie za bardzo wiem o co mu chodzi Kosmita !!!!!!!! o co ci chodzi konkretnie ?
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nosfer to Kosmita!!!!! pytał o te mocowania a przeglądając jego profil widać, że ma polifta :gwizdanie: Sam jestes kur*wa Kosmita Napisałem od czego są te mocowania. Żeby nie było, że to tylko strzałeczki
Rekomendowane odpowiedzi