Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] A4 1,8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny kolor, fajna seria :a4fan:

Opublikowano

Ładny sedan :a4fan:

Lekko obniżyć i zmienić kierunki w błotnikach

Opublikowano

No niezła ta twoja niepozorna rakieta :) super, małe poprawki zewnętrzne w postaci kierunków, lamp i grila i będzie :thumbup: No i kolorek super - też taki mam :a4fan:

Opublikowano

kolr bardzo ladny, no i ten silnik (150 kucy to jest to) szkoda ze duzo pali

Opublikowano
lekko obniżyć

Z tym obniżaniem to różnie, akurat nasze krajowe drogi są słabe aby można śmigać autem z obniżonym zawieszeniem. Myślałem aby ją ładnie zrobić wizualnie :] Do silnika nie ma co dokładać, taki z niego :evil:

zmienić kierunki w błotnikach

Na takie ciemne srebrne ?, widziałem u kolegi z forum, który ma podobny kolorek jak mój :]

Opublikowano
zmienić kierunki w błotnikach

Na takie ciemne srebrne ?, widziałem u kolegi z forum, który ma podobny kolorek jak mój :]

Tak właśnie, żeby ładnie komponowało się kolorystycznie.

Opublikowano

Po małych testach i jeździe między 3k ,a 4k średnie spalanie wyszło mi 8,3l/100km. Jeżdzie około 200km dziennie, w tym około 20km stania w korku ;( W sobotę jadę na wymianę płynów i filtrów, powtórze testy :>

P.S. Dziś przy 180km/h pokazało 15l/100km :shocked:

Opublikowano

podoba mi się bo mam taki sam klorek ale pare drobnych zmian musisz zrobić :oklaski: :hi:

Opublikowano

Seria, seria, seria....

... ale ładna :thumbup:

:a4fan:

Opublikowano

pwlodkow nie bierz tych kierunkow. Beda dziwnie odstawac od blotnika.. :no:

Opublikowano

Co do kierunkow o ktorej pytasz to niedawno zamontowalem u siebie i z poczatku wydawalo mi sie ze zabardzo odstaja ale teras sie przyzwyczailem i sa super fajnie pasuja do srebrnego auta ;] A co do swiecenia pet3r to nie masz racji swieca lux szczegolnie w nocy w dzien fakt nie widac ich zadobrze bo swiec sie tak jakby obramowka tego jajka w srodku :)

Opublikowano

niby tak, ale jesli moga swiecic dobrze to czemu mialyby tego nie robic ;) w koncu po cos tam sa. koniec OT bo zaraz zaczniemy o innych swiatlach, zarowkach i kolorach dyskutowac :)