Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Docinanie climatronica i tunelu pod kosz 2 DIN RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhm to spoko wiesz w razie w zasiegam informacji:) a słuchaj kosz kupowales nowke czy gdzies allegro?? bo ciezko znalesc niesamowicie..

Opublikowano
dałem 170 na allegro alu

+esp+awar.+szufladka+dez.pod.+zaślepki

No tak to sie opłaca bo bez kitu nie dam komus zarobic no nawet urzywki a drozsze niz nowy zeby ten nowy jakas podruba to tak a w takim wypadku to przeciez totalnie bez sensu jest

Opublikowano

Lukaszxxx, ja mam taka ramkę pod 2DIN. Oryginalną, nową. Nie wiem jednakże co ona zawiera oprócz samego szkieletu. Kupiłem a i tak RNS-E nie instaluję więc mogę po kosztach odsprzedać. Jakby co to PW :hi:

Numer mojego kosza to 8E0858005F. Plastikowy.

Opublikowano

Looz nie dam sie az tak naciafnac juz kupiłem kosz w stalówce no tak jak piszesz nie cale 200 zł :> A dzis zamontowałem :kox: Troszke bieda bez ogrzewanego garażu :wallbash: Ale ładnie wyszlo to jestem z siebie dumny :kox:

Opublikowano

chyba za szybko chciałeś i dlatego tak wyszło :mysli: ja z tego szablonu objechałem już z 10 szt i za każdym razem jest wszystko na wcisk

im wolniej tym lepiej sam koniec to już papierek ścierny

rEdar.jpg

jak zrobiłeś to ze nie masz przy docinanym klimatroniku przerwy miedzy popielniczka, i czy mi sie wydaje?? czy masz zlicowany bardziej klimatronik<wysuniety> z radiem??

z tą szparą to juz doczytałem :hi: ze pod popielniczka trzeba dociac, a z tym wysunietym klimatronikiem to zludzenie przy zdjeciu??

Opublikowano
  • Autor

chyba za szybko chciałeś i dlatego tak wyszło :mysli: ja z tego szablonu objechałem już z 10 szt i za każdym razem jest wszystko na wcisk

im wolniej tym lepiej sam koniec to już papierek ścierny

rEdar.jpg

jak zrobiłeś to ze nie masz przy docinanym klimatroniku przerwy miedzy popielniczka, i czy mi sie wydaje?? czy masz zlicowany bardziej klimatronik<wysuniety> z radiem??

z tą szparą to juz doczytałem :hi: ze pod popielniczka trzeba dociac, a z tym wysunietym klimatronikiem to zludzenie przy zdjeciu??

wszystko jest ok.

złudzenie :wink4:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie dla następnych modzących wrzucam fotkę z zaznaczonym elementem do wycięcia pod 2din

szkic odrysowany na tekturze z tunelu 2din, przycięty i przyłożony do owego tunelu 1din

ae60aa237a77f148.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna robota antonio

Do moderatorów: ten wątek powinien być przeniesiony do działu DIY lub podwieszony

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wyciagaliscie kosz 1din? Tunel trzeba zdejmowac? Bo nie wiem jak sie do tego zabrac;/

Opublikowano

Tak Tunel musisz wywalić , przynajmniej ja wywalałem...[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 17:54_________________________________________________Zreszta jak na załaczonym u gory obrazku musisz wyrezac stary tunel pod nowy kosz 2 din a wiec tunel out :cool1:

Opublikowano

spoko juz wiem ppołowa roboty za mna teraz docinanie tunelu i climtronika:P :) jak skoncze i bedzie co pokazywac to wstawie zdjecie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a chce sie komuś wstawić fotke ktore miejsca na tej półeczce i popielniczce trzeba wyciąć ?

Opublikowano

spoko juz wiem ppołowa roboty za mna teraz docinanie tunelu i climtronika:P :) jak skoncze i bedzie co pokazywac to wstawie zdjecie :)

chyba nie pykło bo nie ma foty ;)

Opublikowano
  • Autor

a chce sie komuś wstawić fotke ktore miejsca na tej półeczce i popielniczce trzeba wyciąć ?

popielniczki nie ruszasz a półkę około 8-10mm nie robi żadnej to różnicy bo i tak nie widać

aha tniesz górę półki patrząc jak leży...

Opublikowano

Powiem ci tak kolega łądnie pokazał jak wyciac tunel tylko Ze troszke nizej bedzies zmusiał zejsc z clima ale to docina powoli i sie spasuje.

Półka po clima fakt trzeba trosze uciąc ale to nc bo jej prawie nie widac widac tylko przód tam gdzie sa zaciski.

Popielniczka z kosza 1 din wchodiz bez zadnego ale i sie cała otwiera tak jak normalnie przy koszu 1 din.

Clime troszke bedzies zmusial ciac boczki ale obcinaj powoli i z obu stron jednakowo jak juz spasujesz clime dotni tak samo liste CHROMU od climy tylko że tył listwy zetni w łukos bo bedziesz chaczył o tunel przy wsadzaniu do kosza 2 din jak co to pisz na PW powiem to lepiej ( włąsnie to robiłem i moge ci pokazac jak spasowałem powiem ci dokładnie krok po kroku jak odkrecic itp.).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie mozecie mi powiedzieć jak rozebrać klimatronik. Ponieważ chce wymienić front (zmienić sam panel na 2 din) rozkreciłem klimatornik lecz nie umiem zdemontować płytki przy panelu przednim. Odkreciłem wszystkie śrubki ale coś go trzyma przy pokretłach grzanych siedzeń. Prosze o pomoc