krzychu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 czesc Mam pytanie czy ktoś wie jaką pelni funkcje klapka ,która sie znajduje pod filtrem pyłkowym ale nad klapą recyrkulacji bo wciskałem różne opcje na klimatroniku i ona ani drgnie
gadi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zamyka się jeśli wciśniesz obieg wewnętrzny powietrza.
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zamyka się jeśli wciśniesz obieg wewnętrzny powietrza. wlasnie to robi a jak u ciebie nawet nie dgnie to sie zawiesiła albo zdechła na ament wlacz i wylącz obieg zamknięty i zobacz czy posłuchaj czy sie cos tam przesuwa tylko obieg zamkniety dziala w tedy jak wlaczysz nawiew na nogi lub na siebie niegdy a przynajmniej nie dziala to umnie na szybe przednią ] pozdro
Gość spedyt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 krzychu masz jakieś błędy na klimatroniku?
krzychu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 na klimatroniku mam błąd 15.7 to nie jest klapa obiegu wewnetrznego bo ona jest ponizej i dziala bez zarzutu klapka o którą mi chodzi znajduje sie nad klapą obiegu i jest cały czas otwarta
Gość spedyt Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Te klapki są chyba ze sobą powiązane, u mnie jest ten sam błąd i nie chodzi klapa od obiegu wewnętrznego. Może ktoś kto nie ma błędów zrobiłby rozeznanie czy ta klapa zamyka się przy włączeniu obiegu wewnętrznego.
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Te klapki są chyba ze sobą powiązane, u mnie jest ten sam błąd i nie chodzi klapa od obiegu wewnętrznego. Może ktoś kto nie ma błędów zrobiłby rozeznanie czy ta klapa zamyka się przy włączeniu obiegu wewnętrznego. kurde a w sobote miałem odkręcony cały ten duzy schowek mogłem z czaić co to tam jest ( bo pod tym schowkiem widzialem caly wentylator i te klapki ) była taka jedna duza klapka nad wentylatorem i jak sie bawiłem tym obiegiem to ona sie ruszała to nie wiem czy o tą chodzi czy nie
Gość spedyt Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo dzięki ale w B5 to jest inaczej rozwiązane
szogun0 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czesc Mam pytanie czy ktoś wie jaką pelni funkcje klapka ,która sie znajduje pod filtrem pyłkowym ale nad klapą recyrkulacji bo wciskałem różne opcje na klimatroniku i ona ani drgnie To sprawdź czy dochodzi do gruszki pod nią wążyk podciśnienia. Bez nigo nie ruszy wogóle ta klapka.
Misior Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 U mnie jest dokladnie ten sam problem.Tez wyskakuje mi błąd 15.7 ale klapa ta nizsza zamyka sie i otwiera bez problemu jak sie wcisnie obieg wew (ta sterowana pneumatycznie). Natomiast ta mniejsza nad nią (zasłaniana w momencie włączenia obiegu wew) stoi cały czas pionowo.
krzychu Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 u mnie jest własnie identycznie jak u Misiora tez klapa obiegu wew. chodzi bez zarzutu a ta mniejsza nad nią ani drgnie stoi pionowo
Rekomendowane odpowiedzi