gzrybol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam Czy jest możliwe że mam domykanie szyb z pilota i z kluczyka a niemam modułu komfortu? Vag nie go nie wykrywa i nie mozna zczytać sygnału pilota. Jeżeli ktoś ma jakies większe pojęcie na ten temat to prosze o info aczkolwiek jutro poszukam u siebie tego ustrojstwa.
Pikuś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Vag go nie wykrywa bo pewnie jest na USB i ustawienia portu sa zle. Mozliwe, ze sie myle ale pierwsze co mi przyszlo na mysl.
adadur Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 E myślę że masz to... Rozumiem że korzystałeś z tego wątku jak nie to polecam do wypróbowania przykład: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,6358.0.html
gzrybol Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No tak ale i tak nie wiem czy mam ten moduł czy nie nie mam czasu rozrapywac autka bo bym poszukał myslałem ze ktoś mi cosik podpowie czy do domykania szyb z pilota musi byc moduł.
Pikuś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No tak ale i tak nie wiem czy mam ten moduł czy nie nie mam czasu rozrapywac autka bo bym poszukał myslałem ze ktoś mi cosik podpowie czy do domykania szyb z pilota musi byc moduł. Nie musi byc modulu komfortu. kyos poprostu sam mogl sobie dolorzyc cos takiego.
gzrybol Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A czy nie jest tak że po 98 r wszytkie 0000 miały moduły ? Z resztą rozgrzebe i poszukam moze znajde hehe jak nie to mam problema z dprobieniem 2 kluczyka
Pikuś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Modul chyba jest pod tylnim siedziskiem. Ale pewnosci nie mam. Probowales metody, o ktorej napisalem Ci w drugim watku (manualnej)??
gzrybol Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 panowie czy ktoś wie na 100% gdzie jest ten zakichany moduł komfortu?
szogun0 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Adres 35, centralny zamek, tam wszystko się załatwia.
Rekomendowane odpowiedzi