omario Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 witamm.. czy mozna gdzies dostac czujnik , miernik cisnienia pod elektroniczny wskaznik doladowania firmy apexi?? a moze ktos z was ma na zbycie ????
aju Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 chodzi Ci o sam czujnik, czy o czujnik i skrzyneczkę? dla przykładu 349$$ czujnik [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 14:12_________________________________________________lub coś takiego cały zestaw niestety (ale nowy) ok 400-500zł
omario Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 Ło Matko ale drogie!! chodzilo mi o czujnik i skrzyneczke gdyz mam na oku sam wskaznik bez zadnych czujnikow... no ale w tej sytuacji odpuszcze sobie .... dzieki wielkie za pomoc
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zegar wraz z czujnikiem za 220pln .prosze : http://www.dabtuner.pl/Cisnienia_doladowania_SM_peak_BOOST-62.html
aju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tylko że ten Twój to autoguage a kolega szukał pod apexi
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tylko że ten Twój to autoguage a kolega szukał pod apexi niedoczytałem[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 11:22_________________________________________________ gdyz mam na oku sam wskaznik bez zadnych czujnikow... jeszcze nie kupił całe szczescie , ten za 220pln to dobra alternatywa , czytałem duzo pozytywnych opinii i sam bede kupował zestaw Boost/Afr/OilPressure
CoLo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 sam bede kupował zestaw Boost/Afr/OilPressure AFR ? sondę szerokopasmową też jak rozumiem ?
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 sam bede kupował zestaw Boost/Afr/OilPressure AFR ? sondę szerokopasmową też jak rozumiem ? podobno
CoLo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jakąś konkretną masz na oku bo nie wiem czy sam w niedługim czasie nie będę poszukiwał
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jakąś konkretną masz na oku bo nie wiem czy sam w niedługim czasie nie będę poszukiwał nic jeszcze nie mam na oku , ale w razie jakbys ty mial to daj cynk
cowboy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 chodzi Ci o sam czujnik, czy o czujnik i skrzyneczkę? dla przykładu 349$$ czujnik [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 14:12_________________________________________________lub coś takiego cały zestaw niestety (ale nowy) ok 400-500zł to co opisałeś jako czujnik to zawór (coś jak N75) do regulacji doładowania - podpina sie to np pod wastegate występuje to w EBC APEXI AVCR - taki komputerek do sterowania doładowaniem czujnik doładowania MAP sensor jest na drugiej fotce poniżej zegarów i kosztuje w sumie niewiele: http://cgi.ebay.com/Boost-Map-Sensor-Apexi-AVC-R-HKS-EVC-S-Greddy-Boost-/110501547865?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM z tym że nie wiem czy pasuje do zegarków APEXI czy tylko do AVCRa...
aju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 miało opis że posiada funkcje odczytu ciśnienia doładowania dlatego pokazalem z tym że nie wiem czy pasuje do zegarków APEXI czy tylko do AVCRa... przed zakupem trzeba by się było dowiedzieć... ale brakuje jeszcze centralki ?
Rekomendowane odpowiedzi