Piotrus_P Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam serdecznie, Mam problem ze sterownikiem ABS - czytalem juz posty na temat jego naprawy i nawet tak zrobilem ze oddalem do pseudo fachowca ktory zamiast 2 cienkich przewodzikow wlutowal jeden obawiam sie, ze jest gorzej jak bylo. Tylko nawet nie moge nic sprawdzic gdyz jak podlaczam VAGa to nie laczy sie z zadnym sterownikiem gdy podpiety ABS, jak odepne wtyczke od sterownika ABS to laczy sie do pozostalych. Jak to ugryzc (wykasowac blad)? Czy to wina sterownika czy moze nalezy cos jeszcze zrobic przed jego podlaczeniem? Moze ktos z Was ma na wszelki wypadek sprawdzony namiar do kogos kto naprawia sterowniki w okolicach Warszawy lub Ostrowa Wlkp? Dzieki za info
klaus31183 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 http://moto.allegro.pl/item1159317581_t_naprawa_sterownika_abs_audi_vw_skoda_daewoo.html wyślij kolego sterownik do tego pana a na pewno rozwiąże twój problem. Ja robiłem dzisiaj u niego swój sterownik i wszystko chodzi jak należy Pozdro
szogun0 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam serdecznie, Mam problem ze sterownikiem ABS - czytalem juz posty na temat jego naprawy i nawet tak zrobilem ze oddalem do pseudo fachowca ktory zamiast 2 cienkich przewodzikow wlutowal jeden obawiam sie, ze jest gorzej jak bylo. Tylko nawet nie moge nic sprawdzic gdyz jak podlaczam VAGa to nie laczy sie z zadnym sterownikiem gdy podpiety ABS, jak odepne wtyczke od sterownika ABS to laczy sie do pozostalych. Jak to ugryzc (wykasowac blad)? Czy to wina sterownika czy moze nalezy cos jeszcze zrobic przed jego podlaczeniem? Moze ktos z Was ma na wszelki wypadek sprawdzony namiar do kogos kto naprawia sterowniki w okolicach Warszawy lub Ostrowa Wlkp? Dzieki za info Obawiam się, że musisz szukać nowego sterownika. Bo jak ktoś już tam nagrzebał to inni nie poprawią za bardzo po nim.
puertoss Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 też mi sie wydaje że jak już tam ktoś niepowołany włożył swoje paluszki to nic z tego sterownika nie będzie.... pakuj na jakiś szrot i szukaj sterownika
Rekomendowane odpowiedzi