kicham2razy Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Mam pytanie dotyczące wyświetlacza pomiedzy zegarami na desce. Moj pokazuje cały czas zasięg i temperature zewnetrzną, jest jeszcze przycisk sprawdzajacy poziom oleju temp silnika itp, oraz za ile kilomentrów trzeba zrobić przeglad, wiem ze na tym wyświetlaczu powininno pokazywać się chwilowe spalanie. natomiast nie wiem jak to zmienic, bo nie ma przycisków do tego służących. na desce sa przyciski : + - mode po lewej stronie i po prawej check, klucz, 0,0 porszę o pomoc
heretic Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 kolego zmiana wartości wyświetlacza odbywa się przyciskami prawej manetki tej od spryskiwaczy
steve69 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 A - zmiana wartości wyświetlanej na FIS (spalanie chwilowe, spalanie średnie, prędkość średnia, zasięg, czas jazdy) B - zmiana typu pamięci (krótka, długa, wyłączenie wyświetlania) -- Pozdrawiam. Sławek
kicham2razy Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 własnie w tym problem że tam nie ma żadnego przycisku
Bieniek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 własnie w tym problem że tam nie ma żadnego przycisku W dziale wartsztat masz opis co i jak trzeba zrobic. Temat do odblokowaniu FISa
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 własnie w tym problem że tam nie ma żadnego przycisku bo poprostu nie masz FIS. poczytaj tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24989.0;highlight=odblokowanie+fis
Rekomendowane odpowiedzi