siny21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Mam taki problem moja audi stala na sportowym zawieszeniu . oddalem auto do mechanika proszac do zeby zrobil tak auto zeby stalo wyzej 3-5 cm. powiedzial ze trzeba zmienic sprezyny i amory .. pojechalem odebrac auto i sie przerazialem auto wyglada jak taczka przeswit miedzy kolem jest 15 cm .. Mam felgi 18 i profil opony 40 . mechanik stwierdzil ze zawieszenie jeszcze osiadzie.. Co ja mam zrobic zalamka ...
Coleman Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jak to co masz zrobic jechac do tego mechanika zj***c go i niech to robi tak jak ty chcesz a jesli nie potrafi to niech sie nie zabiera za to takie jest moje zdanie
siny21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 a i on twierdzi ze zakupy juz zrobione i ze zawieszenie uzywane ze nie bd mogl oddac do sklepu i zaraz wlazl na koszta ;/ kretyn
ghost1717 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jakie amortyzatory i jakie spreżyny Ci założyli ? Jak chcesz to podaj Vin auta to sprawdze CI jakie powinny być w Twoim modelu
soolek Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kolego, chciałeś kozę to Ci zrobił Wrzuć fotki jak to stało przed i po. Byc może założył Ci seryjne sprężyny i ... wtedy to stoi jak koze, tym bardziej w porównaniu do uglebionego auta. A następnym razem jak będziesz miał takie pomysły, to najpierw wejdź na forum. Popatrz, zapytaj i do mechanika jedź ze swoimi gratami i konkretnym rządaniem, bo inaczej duuuuuż kasy utopisz.
niekrasz Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 ale i tak na seryjnym 1BA jest miedzy kolem a blotnikiem jakies 7-8cm
KANAL Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Z tymi 15cm to na pewno przesadzil. Na feldze 18 cali na seryjnym zawiasie moze byc takie wrazenie... jak ktos wyzej napisal. Chciales koze to masz koze.
Rekomendowane odpowiedzi