Szati 1991 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam Chce załozyc pokrowce do A4 i załozyłem juz do przednich foteli, ale do tyłu juz jest problem, bo mam niedzielona kanape. I teraz jak wyciagnołem siedzisko to do oparcia sa na dole 2 śruby i teraz jak mam je wyciągnać? czy sa jeszcze jakieś inne mocowania? Prosze Was o pomoc:)
Konrad.jpg Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A kanapa składana? Jeśli nie to wydaje mi się że trzeba pociągnąć do góry.
Szati 1991 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Kanapa nie jest składana, własnie zacząłem ciągnać w góre ale cos nie chce iść;/ chyba ze to trzeba tak mocniej? bo nie chce urwać jakiś mocowań;/
Konrad.jpg Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Jak odkręciłeś te śruby to powinno pójść w bagażniku u góry widać dwa zaczepy może tam spróbuj.
Szati 1991 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 patrzyłem i nie ma żadnych zaczepów ani śrub;/
LAKIER88 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 pokrowce do Audi poraszka nie podoba mi sie to ale kazdy lubi bo innego pozdrawiam
Szati 1991 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 ale ja musze jakieś załozyć niestety bo troche tapicerke mam przyniszczona;/ jak możecie to pomóżcie jak to zdemontować
Armi Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam Chce załozyc pokrowce do A4 i załozyłem juz do przednich foteli, ale do tyłu juz jest problem, bo mam niedzielona kanape. I teraz jak wyciagnołem siedzisko to do oparcia sa na dole 2 śruby i teraz jak mam je wyciągnać? czy sa jeszcze jakieś inne mocowania? Prosze Was o pomoc:) To znak żeby nie montować pokrowców. Jakie masz pokrowce? Z czerwonym płomieniem czy z napisem speed a może w panterkę ? Lepiej kupić używane fotele niż montować pokrowce. Audi to nie polonez.
Kanar Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36628.0 tu masz opisane, Skończcie jechać po chłopaku. Też wolałbym siedzieć na pokrowcu niż na fotelu ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia zanim bym zainwestował w nową tapicere
Armi Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36628.0 tu masz opisane, Skończcie jechać po chłopaku. Też wolałbym siedzieć na pokrowcu niż na fotelu ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia zanim bym zainwestował w nową tapicere Fotel można uprać i wtedy już nie jest "ufajdanym substancjami niewiadomego pochodzenia". Do pokrowców na fotele, dołóż pokrowiec na kierownice
Kanar Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Można owszem, ale nie zawsze wszystko Ci zejdzie od razu i nie zawsze jest czas Co do pokrowca na kiere to widziałem w tesco zestaw z dokładkami na pedały firmy SPURCO A tak poważnie to jasne że po to jest tapicera żeby wyglądała i zawsze oryginalne poszycie będzie fajniejsze niż jakiś "spid tjuning turbo" piankowy pokrowiec. Ale jako rozwiązanie tymczasowe mógłbym zaakceptować jakąś piankę
Szati 1991 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Pokrowce kupiłem za prawie 200zł i maja ten sam wygląd co i tapicerka. Dzięki Kanar
Rekomendowane odpowiedzi