domjenick Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Luka3s chłopaku... ze względów merytorycznych...proszę cię...przestań się wypowiadać w tym temacie. Można dawać kropy za OT w Hyde Parku? :gwizdanie: a chcesz dostac? czy wlepić komuś... :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ten temat jest za***isty z problemu i pytania zrobily sie jaja a najlepsze jest to ze co chwile ktos nowy chce sie pochwalic swoja niesamowita historia moze nazwa tematu powinna brzmiec ..... "jestem bohaterem, pochwalcie mnie na forum i polechtajcie moje ego" ( nie odnosze tego do autora watku ... lecz co do niektorych postow ktore sie tu pojawily ) [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 01:55_________________________________________________zeby nie bylo OT to dodam cos od siebie: jesli ktos pojdzie do szpitala i nawet nie wezwie policji a bedzie miec obrazenia powyzej siedmiu dni to masz sprawe scigana z urzedu ( dla niekumatych przez prokurature ). obrazenia powyzej 7 dni to np. zlamany nos jest to artykul 158 kodeksu karnego paragraf w zaleznosci m.in od skutkow pobicia to 1/2/3 ....[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 01:58_________________________________________________aha... jesli nie miales wczesniej sprawy za pobicie to powiem ci tyle ... w najgorszym przypadku dostaniesz zawias ;]
Flyer Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Skupcie sie na problemie z tematu, a nie typie odziezy preferowanym przez usera.
Buba Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 przed sianiem zametu i robieniem zamieszania poczekajmy na pierwsza konfrontacje. moze w ogóle nie dojdzie do rozprawy i sprawa rozejdzie sie po kosciach
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 OK, byłem dziś na posterunku. Wieści są takie: od piątku nikt nie zgłaszał na policję pobicia, nikt nie zgłosił się na pogotowie z obrażeniami jak po pobiciu. To w miarę dobre info. Nie wiem czemu ale numery rejestracyjne nie są prawidłowe. Podałem 2 numery, jedno przy zgłoszeniu, kiedy odjeżdżałem stamtąd, wtedy mnie rozłączyło, w międzyczasie dogoniłem tego typa autem i odczytałem dokładnie tablice i potem dzwoniłem jeszcze raz, różniły się ostatnią cyfrą, i byłem ich pewny- do dzisiaj Policjant spisał zeznanie i będą ścigać gościa pod kątem zniszczenia mojego auta, ewentualnie tamowania ruchu na drodze. Tyle na razie
poziek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 OK, byłem dziś na posterunku. Wieści są takie: od piątku nikt nie zgłaszał na policję pobicia, nikt nie zgłosił się na pogotowie z obrażeniami jak po pobiciu. To w miarę dobre info. Nie wiem czemu ale numery rejestracyjne nie są prawidłowe. Podałem 2 numery, jedno przy zgłoszeniu, kiedy odjeżdżałem stamtąd, wtedy mnie rozłączyło, w międzyczasie dogoniłem tego typa autem i odczytałem dokładnie tablice i potem dzwoniłem jeszcze raz, różniły się ostatnią cyfrą, i byłem ich pewny- do dzisiaj Policjant spisał zeznanie i będą ścigać gościa pod kątem zniszczenia mojego auta, ewentualnie tamowania ruchu na drodze. Tyle na razie im później go znajdą tym mniej czasu będzie miał na kombinowanie z lekarzami, zwolnieniami i tym, żeby sobie załatwić papiery na uraz ciała powyżej 7 dni.
Buba Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 OK, byłem dziś na posterunku. Wieści są takie: od piątku nikt nie zgłaszał na policję pobicia, nikt nie zgłosił się na pogotowie z obrażeniami jak po pobiciu. To w miarę dobre info. Nie wiem czemu ale numery rejestracyjne nie są prawidłowe. Podałem 2 numery, jedno przy zgłoszeniu, kiedy odjeżdżałem stamtąd, wtedy mnie rozłączyło, w międzyczasie dogoniłem tego typa autem i odczytałem dokładnie tablice i potem dzwoniłem jeszcze raz, różniły się ostatnią cyfrą, i byłem ich pewny- do dzisiaj Policjant spisał zeznanie i będą ścigać gościa pod kątem zniszczenia mojego auta, ewentualnie tamowania ruchu na drodze. Tyle na razie czyli rozeszlo sie po kosciach, przynajmniej masz spokoj
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Na razie wygląda, że spokój. Ale jeszcze nie czuję, że wszystko się skończyło. Musi minąć trochę czasu, coś może się jeszcze wydarzyć.
Luka3s Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Spoko mówiłem że nie zgłosi na policje. Będzie dobrze.
Nosfer Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Do czasu zeznań na komendzie, dobrze byłoby "przypomnieć sobie" kielka faktów.. Byłeś już składać zeznania czy nie byłeś ? Jak nie byłeś to PW.
szogun0 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaczęło się od braku kultury, przeszło w chamstwo a może się skończyć wyrokiem.
Rekomendowane odpowiedzi