luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jeszcze miesiac temu tak wygladalo moje A4 i wyglada prawie bo poszedl przod minimalnie do dolu no i zakupilem reflektory pod Xenon!! W Srodku Standardowy Pakiet S4 Kiera S Kubelkowe Fotele Podlokietnik Oryginal i roleta Tylnej szyby tez Oryginal Wiecej Zdjec nie Bawem :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no ładne, z tyłu widze już lampki wymienione. zapraszam do tematu Spoty Katowickie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 E luQas ale paskudne audi A te lampy pod xenon ? Porazka :tongue4: :tongue4: Hehe czyżbyś ubogie słownictwo nadrabiał emotkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No bardzo ładna A4 kolorek + felgi sie uzupełniają, grił pasuje tylko lampy przdnie i będzie gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Spoko. I we właściwym kolorze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 super fele,ale ten grill mi nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacko998 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kolor i felgi jak najbardziej. Może jeszcze coś z dodatków chromowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Moze Moze Mysle o Ramkach Chromowanych ale rzecz malo dostepna myslalem o tych listwach z www.all ... Ale wydaje mi sie ze bedzie to Shit ale mysle o In Pro lusterkach Mam tez Emblemat z mowego TT i mysle czy by go gdzies nie Umiescic A co do Grilla to mi jakos pasuje do tej calej kolorystyki zreszta moze dokupie nawymiane Oryginal :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 piękna czarna ślicznotka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ładny sedan Kolorek i grill mi się podoba :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Foto z przed chwili wiecej jak dostane paczuszke od Nosb'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ladne autko. A co to za halogeny masz w zderzaku? Bo te roczniki nie mialy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo ładna felg to tylko pozazdrościć wszystko na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Halogenki sam zakladalem pochodza z AUDI A6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Pytam bo ladnie sa spasowane.. :th: no chyba ze wszystkiego nie widze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no niewidzisz nie umiem ich ustawic jak trzeba tzn nie mam czasu i kratki nie dokonczone Ale chyba nie beda mi juz potrzebne po zalozeniu Xenonkow ( nie mylic Neonków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dostaniesz paczke jak ja dostane od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 am tez Emblemat z mowego TT i mysle czy by go gdzies nie Umiescic no wez co ty na tylnej klamie chcesz miec TT ?? o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Moze sprzedam na Allegro Moze sie zarobi grosza albo nakleje tylko jedno T Ale to nic Wciaz potrzeby tylny dekiel lewej lampy do S4 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2007, 09:16 _________________________________________________ foto nowych frytasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wszystko na plus oprócz grilla jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi