donBoriXon Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam, mam taki problem, gry przekręcam kluczyk następuje jeden sygnał oraz pojawia się żółta ikona okładzin hamulców , jak skasować taki błąd ??
PRZEMEK 2800 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Sprawdź klocki może się kończą i dla tego ta kontrolka świeci
donBoriXon Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 klocki ok świeżo wymienione, z tego co doszukałem się było to spowodowane zaśniedziałym gniazdem do jednego z czujników przy kole (gniazdo zostało wymienione), błąd pozostał
Sztomel Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 klocki ok świeżo wymienione, z tego co doszukałem się było to spowodowane zaśniedziałym gniazdem do jednego z czujników przy kole (gniazdo zostało wymienione), błąd pozostał klocki muszą być wymienione na te z czujnikiem, jakiego to czujnika przy kole było zaśniedziałe gniazdo - pewnie ABS-u a nie klocków hamulcowych.
donBoriXon Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 w takim razi czy można coś więcej o tych klockach, bo z tego co czytam to chyba mechanik dal ciała, jak można to jakieś info mianowicie: 1.czy z przodu i z tyłu są czujniki ? 2.jakie to powinny być to klocki ? 3. na co zwracać uwagę przy kupnie, wymianie itp?
goldi Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Czujniki są na klockach z przodu z tyłu się jeszcze nie spotkałem a przynajmniej w 2000 roczniku nie było a jakie klocki np ATE chyba ze 180 zł komplet
Bugatti Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 klocki ok świeżo wymienione, z tego co doszukałem się było to spowodowane zaśniedziałym gniazdem do jednego z czujników przy kole (gniazdo zostało wymienione), błąd pozostał Może przy wymianie zapomnianio włożyć wtyczkę...ale się gdzieś przetarła ? Pozdr.
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 w B6 jest tak: że jak zapali się ta kontrolka którą pokazałeś w 1 poście to trzeba zrobić zworkę w kostkach idących do czujników i po problemie
nwgienek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 może po prostu zielono zrobiło się na złączu przy wtyczce ?
Rekomendowane odpowiedzi