wero2087 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Tak jak w temacie. Mam parę pytań do takich Panów więc jeśli ktoś pracuje w służbie więziennej to proszę się odezwać
szogun0 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Sorry za OT, ale chcesz sobie lepszą celę na Załężu zamówić czy co?
wero2087 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Skąd wiedzieliście? Dodajcie do tego jeszcze ze dwie miłe panie, szampana i mogę odsiadywać dożywotkę A tak serio interesuję się troszkę pracą w służbie więziennej... Beret po kilku latach mogę mieć zryty ale wychowawcy nieźle zarabiają
bartek723 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 A na jakie pytanie chcesz odpowiedź też będę próbował obstawić tam etat i mój kolega tam robi.
wero2087 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak wygląda rekrutacja do służby więziennej? Czy bez znajomości jest możliwość dostania się do takiej pracy?? Bo z tego co wiem w moich okolicach jeśli sie niema pleców to lipa.
Michał Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak wygląda rekrutacja do służby więziennej? Czy bez znajomości jest możliwość dostania się do takiej pracy?? Bo z tego co wiem w moich okolicach jeśli sie niema pleców to lipa. rekrutacja podobnie jak do policji, z tym że progi nieco niższe areszt ogłasza nabór, później badanie stanu zdrowia i psychiki, egzamin sprawnościowy, rozmowa z działem kadr i po tym wszystkim czekasz na telefon
marcys Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 jakoś tak wyszło,że ja, a jeśli chodzi o plecak to gdzie nie trzeba go mieć. i nikt więcej przyznać się [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 10:23_________________________________________________W Kaliszu jak byłem na szkółce widziałem na parkingu dwie audie z naklejkami klubowymi,
wero2087 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 Z tego co wiem to w zakładach karnych obok moich miejscowości to niema szans aby sie dostać jeśli sie niema znajomości... Takie realia niestety
Rekomendowane odpowiedzi